Honnan szerezünk gyorsan pénzt kajára?
mert a hajléktalan alkoholista csövesnek jó a fizikuma...
18 elmúltál,mehetsz
izomlázad lesz,fázni fogol,kibirod ha kaját akarsz,ne válogass
melyik városban vagytok?
6-14ig 14-22ig van hómunkásság átlagban
ki kell próbálni,és megdolgozni a kajáért,hajrá
2012. febr. 15. 22:34
22/36 A kérdező kommentje:
budapesten vagyunk..levelezős tagozaton nincs diákmunka... havat lapátolni meg mégis hogyan? :/ hova menjek,h szeretnék? nemhiszem h engem felvennének
Kesergés helyett legyetek egy kicsit élelmesebbek!
[link]
2012. febr. 16. 07:24
A válaszolók segítettek, de nektek semmi se jó. Akkor haljatok éhen.
2012. febr. 16. 08:00
pesten keresik a leginkább a hómunkásokat,fizikumtól függetlenül,ma reggel 6tól volt,2től lesz,olvass utána...
de ha ennyire nem tetszik,éhen is lehet halni...
2012. febr. 16. 09:24
én már lapátoltam havat, annyira nem megterhelő, hogy 20 évesen ne tudjátok csinálni. kell egy meleg kesztyű, ami nem ázik be, meg jól föl kell öltözni, és akkor nem lesz gond. lehet, hogy fárasztó sokat lapátolni egyhuzamban, de azért még nem fogtok belerokkanni.
2012. febr. 16. 11:47
27/36 A kérdező kommentje:
jó éhen halunk, mekkora szar emberek vannak--
szted a 45 kg.mal felvennének havat lapátolni?????
ma 13:03
a hólapátolás nem súlyhoz van kötve.amúgy meg tegnap óta eltelt egy nap.még mindig nincs kajátok,ha elmennétek ketten 3-4 napra az már 3500szorozva kettővel az 7000 ft szorozva 4 az már 28 ezer ft,és ha jól spóroltok akkor 1 hónapra belehet belőle spájzolni.
2012. febr. 16. 13:17
én nem bántani akarlak titeket tényleg, de simán felvesznek lapátolni 45 kg-al is.engem is kizavartak könnyűszívvel anyámék 11 évesen lapátolni az udvarba, a parkolóba, meg a ház kőré a járdán, hiába voltam csontkollekció. nem olyan katasztrofális, az elején még szórakoztató is volt, mondjuk idővel meguntam. ja és lány vagyok.
2012. febr. 16. 13:24
ha nem akartok lapátolni, mi nem erőltetjük, írtunk más lehetőségeket is. vannak diákmunkával foglalkozó irodák is, oda is bemehettek érdeklődni, meg honlapjuk is van, amin fennvannak az aktuális munkák. pl melódiák, fürgediák...
2012. febr. 16. 13:27
Kapcsolódó kérdések: