Honnan szerezünk gyorsan pénzt kajára?
Jelentkezzetek munkára, ami naponta fizet. (Csak ötlet, ha tudnám, hol van ilyen, én jelentkeztem volna már rá.)
Álljatok ki az utcára egy kalappal, és táncoljatok, énekeljetek.
ha vannak a közelben olyan emberek, akiket valamelyest ismertek, pl szomszédok, vagy tanárok, menjetek el hozzájuk és mondjuk ajánljátok fel, hogy némi fizetségért cserébe ellapátoljátok a havat, megsétáltatjátok a kutyát, vagy mittudomén, biztos tudnak nektek valami munkát adni.
bébiszitterkedhettek is akár
Plakátoljátok ki a környéket, hogy vállaltok függönyfelrakást, vasalást, bébisziterkedést, kutyasétáltatást, bevásárlást időseknek stb. (ahogy előző is írta).
Diákszövetkezetben tagok vagytok? Ott gyakran vannak ad hoc melók.
Most olvastam az origon, hogy a téli időjárás miatt hómunkásokat vesznek fel délutáni, valamint éjszakai munkavégzésre. A délutános műszakban a nyolcórás munkáért nettó 3 550 forintot, az éjszakai műszakban pedig 3 750 forintot fizetnek.
Ez gyorssegítség, utána már vehettek kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!