Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemondjak erről a vágyamról,...

Lemondjak erről a vágyamról, vagy ne?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy 21 éves lány vagyok, idegenek szerint is és ismerősök szerint is csinos vagyok, igyekszem kihozni magamból mindig a legtöbbet.

Nem vagyok egy piszkafa, van popsim és mellem, és szerettem volna már kislány korom óta, ha elhívnak egy katalógus fotózásra.

Már rengeteg helyre, oldalra regisztráltam, de semmi hívás meg ilyenek...

Nem híres szeretnék lenni mint Zimány Linda és a hasonló modellek, hanem "csak" szeretnék divatmagazinokban szerepelni.

Már nem tudom hol érdeklődjek, hova menjek, hova regisztráljak, de úgy néz ki nem jött össze, és csalódott vagyok.

21/L

2012. febr. 15. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Az legyen a legnagyobb problémád, hogy nem tudod mutogatni magad.
2012. febr. 15. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
no comment!
2012. febr. 15. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Szia, sajna segíteni nem tudok. Csak el szeretném mondani, hogy én is így vagyok vele. Regisztráltam oldalakon, mentem is szereplőválogatásokra, modellválogatásokra és csak alig akadt munkám. Ami meg jó lenne mind olyan, hogy előre ki kell fizetni x összeget (ami nekem nem megy) és majd ők betanítanak modelltanfolyamon ami után nem is tuti, hogy lesz munka. Tehát bennem is van ilyesfajta vágy csak pénzem nincs hozzá. Ja és még az a bökkenő, hogy minden csak a fővárosban van én pedig nem vagyok pesti.
2012. febr. 15. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos, a legtöbb katalógushoz nem Magyarországon készítenek képeket, ezért kisebb az esély, hogy így találj munkát.

Esetleg küldj portfóliót az itthon is megjelenő női magazinokhoz, ahol van divat ajánló rész is az újságban. Talán, egyszer eszükbe jut, hogy téged fotózzanak le a divat rovatba!

2012. febr. 15. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de ennyi próbálkozás után még nem gondoltál bele, hogy esetleg nem vagy különösebben szép, csak átlag, vagy hogy nincs benned semmi, ami felkeltené a figyelmüket?

Álmodozni lehet, de szerintem butaság emiatt vergődni, ennél sokkal fontosabb, értelmesebb dolgok is vannak az életben. Aki tényleg szép, azt enélkül is elismerik.

2012. febr. 15. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha raknál ide képet magadról, akkor megmondhatnánk, hogy szerintünk érdemes-e tovább próbálkoznod.

Nekem van többféle modell ismerősöm, van akit csak reklámokba hívnak, van aki arcmodell, van aki meg kifutókon is dolgozik. Mindegyikhez más kell. Lehet az egyiknek megfelelénél, de a másiknak nem.

Ha képet nem is raksz, legalább magasságot, súlyt, csipő, derék, mellméretet írj. Bár ez csalóka, legalább valami alapot ad rólad.

2012. febr. 15. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy fotósnak vagy divatszakértőnek más a csinos, mint az ismerőseidnek. más szemmel nézik a modelleket. Lehet, h te magadat szépnek, érdekesnek tartod, de ők pl. semmi különlegeset nem találnak benned. A másik dolog meg az, amit egy ismerősöm mondott nem túl elegánsan: "Ebben a szakmában csokorban kell sz...ni a f....t, ha érvényesülni akarsz." Na.
2012. febr. 15. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik volt gimis osztálytársam modellkedik komolyabb szinten, külföldön. Hol az egyik kontinensen, hol egy másikon, de mindenhol akad munkája. Az ő karrierje úgy kezdődött, hogy az utcán leszólította az egyik ügynökség munkatársa. Szerintem, ha valóban megfelelő lennél az ilyen munkára, téged is felkaroltak volna. A volt osztálytársam magas, vékony, nagyon szép arcú nő, tipikus modell alkat.
2012. febr. 15. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igazatok van valószínűleg, köszönöm :)
2012. febr. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!