Lemondjak erről a vágyamról, vagy ne?
Az az igazság, hogy 21 éves lány vagyok, idegenek szerint is és ismerősök szerint is csinos vagyok, igyekszem kihozni magamból mindig a legtöbbet.
Nem vagyok egy piszkafa, van popsim és mellem, és szerettem volna már kislány korom óta, ha elhívnak egy katalógus fotózásra.
Már rengeteg helyre, oldalra regisztráltam, de semmi hívás meg ilyenek...
Nem híres szeretnék lenni mint Zimány Linda és a hasonló modellek, hanem "csak" szeretnék divatmagazinokban szerepelni.
Már nem tudom hol érdeklődjek, hova menjek, hova regisztráljak, de úgy néz ki nem jött össze, és csalódott vagyok.
21/L
Sajnos, a legtöbb katalógushoz nem Magyarországon készítenek képeket, ezért kisebb az esély, hogy így találj munkát.
Esetleg küldj portfóliót az itthon is megjelenő női magazinokhoz, ahol van divat ajánló rész is az újságban. Talán, egyszer eszükbe jut, hogy téged fotózzanak le a divat rovatba!
Nem akarlak megbántani, de ennyi próbálkozás után még nem gondoltál bele, hogy esetleg nem vagy különösebben szép, csak átlag, vagy hogy nincs benned semmi, ami felkeltené a figyelmüket?
Álmodozni lehet, de szerintem butaság emiatt vergődni, ennél sokkal fontosabb, értelmesebb dolgok is vannak az életben. Aki tényleg szép, azt enélkül is elismerik.
Ha raknál ide képet magadról, akkor megmondhatnánk, hogy szerintünk érdemes-e tovább próbálkoznod.
Nekem van többféle modell ismerősöm, van akit csak reklámokba hívnak, van aki arcmodell, van aki meg kifutókon is dolgozik. Mindegyikhez más kell. Lehet az egyiknek megfelelénél, de a másiknak nem.
Ha képet nem is raksz, legalább magasságot, súlyt, csipő, derék, mellméretet írj. Bár ez csalóka, legalább valami alapot ad rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!