Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjak a nagy esküvőről? Bele nyugodnátok?
11: 55 vagyok megint
azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is így volt, csak én (a nő) nem akartam semmi felhajtást. végül a köztes megoldás 50 fővel, vacsival lett. mindenki ott volt, aki fontos. nem kellett hülye feladatokat csinálni, mikor mindenki rád figyel, meg ilyenek. csak egy közös ünneplés volt. és nem bántam meg. a 2 tanús nagyon sivár lett volna, így utólag.
nálunk úgy volt, hogy a férjem csak 40 főre gondolt. aztán elkezdtünk beszélgetni, hogy azért ez is jó lenne, ha ott lenne meg az is, és összejött 110 :) én ennyire gondoltam eredetileg is, de nem akartam rátukmálni, így "rávezetődött" a dologra, és kicsit meglepődött, átszámolta, tleg annyi, kész :) szóval így kéne valahogy Neked is, hogy szeretnéd, ha ezmegez ott lenne, és majd összejön az a létszám :) nem fordítva, hogy a létszámot erőlteted :)
sok boldogságot!
Azért próbáljatok kompromisszumot kötni szerintem.TArtsatok egy egyházi esküvőt. Utána szervezzetek egy kis összejövetelt, egy vacsit egy hangulatos étteremben. Egy kis esküvőt is meg lehet oldani szépen, egyénien.Azt sem hiszem hogy azért minden ember fő vágya az lenne, hogy reggeltől estig egy esküvői menetet kövessen :). Lehet hogy sok ismerősötöknek könnyedséget jelentene egy kisebb, rövidebb összejövetel ahol csak tiszteletüket teszik és kész. Gondolom azért az anyagi vonzata miatt is idegenkedik az ötlettől. Azért egy lakás mellett még lagzizni is az elég költséges.
Mostanában már sok az olyan pár is aki egy kis vacsi után elmegy bulizni a társasággal és kész. Engem személy szerint amúgy kiver a víz ha több ember előtt kell adnom a férjet/ barátot :) Nem vagyok egy Hugh Grant :)
08.26 folytás, bocs!
családja van, és ezzel együtt ki akarja zárni a párod a szüleit, testvéreit, meg a tiedeket. El kéne gondolkozni a családjához való hozzáálláson, és nem biztos, hogy vele családot alapítani, mert semmi nem garantálja, hogy téged nem fog idővel ugyanígy elutasítani. (Jelzem, ha pl. az anyja alkoholista, az apja meg szíjjal verte, a testvére meg utál téged, akkor érthető.)
Oké, hogy valaki nem szereti a felhajtást meg a tömeget, de a család mégiscsak a család. Miért kéne szégyenkeznie előttük...???
Szia!
Nálunk is ez van. Ha rajtam múlna világraszóló lakodalom lenne, de a párom hallani sem akar róla. Nekünk sikerült kompromisszumot kötni: lesz egy nagy esküvő, aztán vacsi a szülőkkel. Az esti filmre már mindenki otthon lesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!