Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lemondjak a nagy esküvőről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjak a nagy esküvőről? Bele nyugodnátok?

Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk együtt, most vettünk lakást és 1-2 hónapon belül összeköltözünk. Már így is együtt élünk csak a szüleimnél. Ő elvenne ,de nem szeretne nagy esküvőt, olyan szinten hogy kb mi ketten és a 2 tanú. Azt sem bánná ha nem is a lakóhelyünkön.(akár külföldön) De én ezt nem tudom elképzelni így .A szüleim, testvérek, kollégák nélkül. Én már megelégednék kb 50 fővel is. Mit tennétek a helyemben? Vagy ha kell akkor mindenhogy kelljen? Ő nem szereti az olyan rendezvényeket ahol túl sokan vannak és mindenki rá figyel.
2010. márc. 24. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
értem a párodat. arról van szó, hogy szégyellős. beszéld meg vele, hogy neked fontos lenne, hogy a családod, barátaid ott legyenek. biztos ő is szeretné igazából, nem fogja megbánni, ha lesz egy kis mulatozás. ez fontos emlék egy nő életében, de egy férfiéban is
2010. márc. 24. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyedben vagy még várnék néhány évet az esküvővel (addig gyűjtögetnék az esküvőre). Vagy hagynám a témát. Én amúgy sem vagyok nagy házasságpárti, szóval egy papír miatt totál felesleges vitába bonyolódni :) Ilyen helyzetben úgyis az egyikőtöknek engednie kell és az meg milyen már pont egy esküvőnél...
2010. márc. 24. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondnaék le róla..vagyis nem szeretnék lemondnai..de hiába beszélek, mert ha abba a helyzetbe lennék akkor én se tudnám, hogy mit akarok.De a lényeg h nehogy összevesszetek ezen.Ügyesen kérd meg h neked nagyon fontos volna, mert sokat számit...stb. S ha úgy látod h nem tudod rávenni..akkor magaddal probáld feldolgoztatni h aztán ne bánjad, és neki se hányd fel..Én szurkolok h összejöjjön!!!
2010. márc. 24. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

11: 55 vagyok megint

azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is így volt, csak én (a nő) nem akartam semmi felhajtást. végül a köztes megoldás 50 fővel, vacsival lett. mindenki ott volt, aki fontos. nem kellett hülye feladatokat csinálni, mikor mindenki rád figyel, meg ilyenek. csak egy közös ünneplés volt. és nem bántam meg. a 2 tanús nagyon sivár lett volna, így utólag.

2010. márc. 24. 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nálunk úgy volt, hogy a férjem csak 40 főre gondolt. aztán elkezdtünk beszélgetni, hogy azért ez is jó lenne, ha ott lenne meg az is, és összejött 110 :) én ennyire gondoltam eredetileg is, de nem akartam rátukmálni, így "rávezetődött" a dologra, és kicsit meglepődött, átszámolta, tleg annyi, kész :) szóval így kéne valahogy Neked is, hogy szeretnéd, ha ezmegez ott lenne, és majd összejön az a létszám :) nem fordítva, hogy a létszámot erőlteted :)

sok boldogságot!

2010. márc. 24. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Azért próbáljatok kompromisszumot kötni szerintem.TArtsatok egy egyházi esküvőt. Utána szervezzetek egy kis összejövetelt, egy vacsit egy hangulatos étteremben. Egy kis esküvőt is meg lehet oldani szépen, egyénien.Azt sem hiszem hogy azért minden ember fő vágya az lenne, hogy reggeltől estig egy esküvői menetet kövessen :). Lehet hogy sok ismerősötöknek könnyedséget jelentene egy kisebb, rövidebb összejövetel ahol csak tiszteletüket teszik és kész. Gondolom azért az anyagi vonzata miatt is idegenkedik az ötlettől. Azért egy lakás mellett még lagzizni is az elég költséges.

Mostanában már sok az olyan pár is aki egy kis vacsi után elmegy bulizni a társasággal és kész. Engem személy szerint amúgy kiver a víz ha több ember előtt kell adnom a férjet/ barátot :) Nem vagyok egy Hugh Grant :)

2010. márc. 24. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
A szertartásra simán meghívhattok több embert. Utána meg vacsi szűk családdal (szülők, testvérek). Ha neked a felhajtás a fontos, gondold át, akarod-e a házasságot ezzel a pasival. Ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanod az álmaidról, hanem hogy van ésszerű kompromisszum, és meg tudjátok-e kötni. Mondjuk a 2 tanús esküvő ötlete szerintem nagyon gáz, ha mindkettőtöknek SZERETŐ
2010. márc. 25. 08:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

08.26 folytás, bocs!

családja van, és ezzel együtt ki akarja zárni a párod a szüleit, testvéreit, meg a tiedeket. El kéne gondolkozni a családjához való hozzáálláson, és nem biztos, hogy vele családot alapítani, mert semmi nem garantálja, hogy téged nem fog idővel ugyanígy elutasítani. (Jelzem, ha pl. az anyja alkoholista, az apja meg szíjjal verte, a testvére meg utál téged, akkor érthető.)

Oké, hogy valaki nem szereti a felhajtást meg a tömeget, de a család mégiscsak a család. Miért kéne szégyenkeznie előttük...???

2010. márc. 25. 08:29
 9/14 anonim válasza:

Szia!

Nálunk is ez van. Ha rajtam múlna világraszóló lakodalom lenne, de a párom hallani sem akar róla. Nekünk sikerült kompromisszumot kötni: lesz egy nagy esküvő, aztán vacsi a szülőkkel. Az esti filmre már mindenki otthon lesz. :-)

2010. márc. 25. 12:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az ő családja nem szerető család. Az anyja , apja 11 évesen eldobta , a nagymama nevelte fel , közben visszajött az anya, Náluk mindenki keveri a sz... t kibeszélik egymást, Nagyon sok idő volt míg megnyílt előttem. De ő egy nagyon rendes pasi, mindent szinte megtesz nekem, a kedvemben jár még 5 év után is. Valamennyire megértem hogy ő nem igazán akarja a családját ott látni.A nagymama amit régebben meg velünk csinált az felháborító volt
2010. márc. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!