Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált anyák! Miként gondoltok...

Elvált anyák! Miként gondoltok volt férjetekre?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi már hosszabb ideje elváltunk, és gyakorlatilag kezdettöl fogva "jó ismerös" kategóriába soroljuk egymást. A gyerekekkel kapcsolatban se volt gondunk egymással, meg egyébként se. Az hogy nem tudunk együttélni, nem ok a gyülölködésre. (A válás is békésen és kulturált módon zajlott, nem bántottuk egymást.)
2009. jún. 3. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátok vagyunk. Azóta mindketten új kapcsolatban, új gyerekekkel. Gyakran elmegyünk az összes gyerekkel, új párunkkal együtt kirándulni 1-2 napra. Féltestvérek, szeretnénk, ha jóban lennének.
2009. jún. 3. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves Hozzászólok! Rólatok vehetnének példát más elvált édesanyák!
2009. jún. 3. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is baratok maradtunk, neha ossze ulunk amikor talalkozunk, ha kozelebb laknank akkor talan tobbszor is talalkoznak. 550km lakunk egymastol :))

A gyerek miatt is jo tartani a "baratsagot".

2009. jún. 3. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi válaszadók nagyon szerencsések!Én kifogtam a világ legbunkóbbját!A gyerekeket is manipulálja,és még az én életembe is belepofázik,holott 5 éve elváltunk.Remélem,neked több szerencséd lesz!Szívből kívánom!!!
2009. jún. 4. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mégcsak most fogok válni, de remélem, a gyerekek miatt jó kapcsolatunk marad. Bár azok a dolgok, ami miatt válunk, eléggé a földbe döngöltek lelkileg, de megpróbálok túllépni a sérelmeimen.
2009. jún. 4. 09:05
 7/8 anonim válasza:
100%
Én most válok.Sajnos nem jó a kapcsolatunk.Pedig a gyerekek miatt jó lenne,ha megtudnánk beszélni hogy tovább,de nem megy.
2009. jún. 4. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem jó a helyzet, bár a gyerek miatt jó volna, ha normális lenne. Sajnos addig próbált manipulálni a gyereken keresztül, hogy most már a saját gyereke sem kíváncsi rá. A kéthetenkénti láthatás korlátozodott 3 percre az ajtóban, mert a 12 éves fiának elege lett, hogy az ott töltött időt az apja azzal töltötte, hogy engem és az új párom ócsároljon.
2009. jún. 4. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!