Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit beszéltek napközben a...

Mennyit beszéltek napközben a férjetekkel telefonon? Föleg az érdekel akik ingyen telóznak egymással

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A férjem dolgozik én pedig itthon vagyok a gyerekeinkkel :-)

Ha van egy pár perce akkor megcsörget hogy mit csinálnak a kicsik, hogy siet haza, hogy mi lesz az ebéd, hogy hozzon-e valamit.. Ez változó de napi kb 3x telefonál.

Ingyenesen beszélünk én, a nagylányom és ő

35.N

2012. febr. 14. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Felhív, mikor nagyszünete van. De ez csak most van így, mert táppénzen vagyok, egyébként egy helyen dolgozunk, szinte sosem hívjuk egymást.

Eleve ritkán használjuk a telefont, nem ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk.

2012. febr. 14. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de hol és mit dolgozol, hogy naponta 10-szer is tudsz telefonálni a férjeddel? Nálunk ez elképzelhetetlen lenne, ennél fontosabb a munkahelyem.
2012. febr. 15. 06:31
 14/21 anonim ***** válasza:

10x???

mi max napi 1x pár percet, békén hagyom a munkahelyén és nem zargatom hülyeségekkel, a kollégái előtt is ciki lenne szerintem, plusz ír napi 1-2 sms-t hogy hiányzom meg ilyenek.

meg ha valami gondom bajom ban és nem sürgős, vagy csak úgy mondanék valamit, akkor is sms.

2012. febr. 15. 06:56
 15/21 anonim ***** válasza:
a pasik óckodnak a telefonálástól, meg amúgy a beszélgetéstől és minek kéne beszélgetni a semmiről, ha nem történt semmi? Egy kis távollét kell.
2012. febr. 15. 07:32
 16/21 anonim ***** válasza:

5 vagy 6 hónapig ingyen beszéltünk. (július-augusztus és december között)

Állandóan csörgött a telefonom, majdnem hogy félóránként. Az agyamra ment ez az egész, persze a páromnak nem mutattam ki. Volt, hogy napi 2-3 órát beszéltünk, persze részletekben. Attól függ mennyi munkája volt.

Januárban telefonszám- és telefoncsere volt. Mindkettőnk telefonján van egy program, amivel ingyen "sms-ezünk". (wifi közelben érdemes használni).

Tehát a telefonbeszélgetéseket leváltottuk üzengetésre. Én suliba járok, sok a szabadidőm. Ha ő is épp ráér, irkálunk egymásnak. Ez is idegesítő, ha pl. kutyaséta közben a -10 fokban kell irkálnom.

2012. febr. 15. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
1x szoktam felhívni, amikor haza érek, hogy meddig dolgozik (2 opció van, reggel sosem tudja), mit szeretne enni (általában nem tudja, találjam ki), hozzak -e neki valamit a boltból. Ez úgy 3-5 perc. Bár nem mondja, hogy zavarom, de nem szeretném ha problémája lenne abból, hogy munka időben a telefonon lóg.
2012. febr. 15. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:

16. vagyok

21N

2012. febr. 15. 13:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyszer. Csörög, hogy mit csinál a kicsi, hozzon-e valamit, hogy telt a délelőttünk, stb. Pár percet beszélünk csak.

Amikor kis tinik voltunk, napi 5-ször beszéltünk kb, vagy még többször. A munkahelyeken is sokszor furán néznek az emberre, ha állandóan a telefonon lóg és romantikázik...

2012. febr. 15. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Mi is ingyen beszélünk és sokat.

Én itthon a 2,5 évessel, ő hajnal 4-kor megy dolgozni.

Reggel, ha felkeltünk én hívom, közlöm a tényeket, kérdezi milyen volt az éjszaka, kellett-e kelni a kicsihez, folyik-e még az orra, kellett-e kenni a fogát stb..

Ha van idő megbeszéljük az ebédet is, vagy a vacsit, hogy mi legyen, hozzon-e valamit vagy lemegyek majd én a lurkóval.

Előfordul, hogy délelőtt cigiszünetet tart (elektromosat szív a munkahelyén) akkor felhív, hogy szünete van, megkérdezi mit csinálunk hogy vagyunk?

Van, hogy én hívom, mikor főzök, mert valami nem jut eszembe és ő a segítségem, mert szakács.

Vagy csak csavarhúzót keresek, hogy a gyerkőc játékában elemet cseréljek, akkor is felhívom.

Amikor eszik délben felhív, hogy kajaszünet van, mi is kb akkor eszünk itthon. Beszélünk 1-2 percet és mondja mikor indul haza, 13-14 között jön. Ebéd után már nem beszélünk, mert rakom le a kicsit és akkor nem szeretek telefonálni, mikor alszik.

2012. febr. 15. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!