Mennyit beszéltek napközben a férjetekkel telefonon? Föleg az érdekel akik ingyen telóznak egymással
A férjem dolgozik én pedig itthon vagyok a gyerekeinkkel :-)
Ha van egy pár perce akkor megcsörget hogy mit csinálnak a kicsik, hogy siet haza, hogy mi lesz az ebéd, hogy hozzon-e valamit.. Ez változó de napi kb 3x telefonál.
Ingyenesen beszélünk én, a nagylányom és ő
35.N
Felhív, mikor nagyszünete van. De ez csak most van így, mert táppénzen vagyok, egyébként egy helyen dolgozunk, szinte sosem hívjuk egymást.
Eleve ritkán használjuk a telefont, nem ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk.
10x???
mi max napi 1x pár percet, békén hagyom a munkahelyén és nem zargatom hülyeségekkel, a kollégái előtt is ciki lenne szerintem, plusz ír napi 1-2 sms-t hogy hiányzom meg ilyenek.
meg ha valami gondom bajom ban és nem sürgős, vagy csak úgy mondanék valamit, akkor is sms.
5 vagy 6 hónapig ingyen beszéltünk. (július-augusztus és december között)
Állandóan csörgött a telefonom, majdnem hogy félóránként. Az agyamra ment ez az egész, persze a páromnak nem mutattam ki. Volt, hogy napi 2-3 órát beszéltünk, persze részletekben. Attól függ mennyi munkája volt.
Januárban telefonszám- és telefoncsere volt. Mindkettőnk telefonján van egy program, amivel ingyen "sms-ezünk". (wifi közelben érdemes használni).
Tehát a telefonbeszélgetéseket leváltottuk üzengetésre. Én suliba járok, sok a szabadidőm. Ha ő is épp ráér, irkálunk egymásnak. Ez is idegesítő, ha pl. kutyaséta közben a -10 fokban kell irkálnom.
Egyszer. Csörög, hogy mit csinál a kicsi, hozzon-e valamit, hogy telt a délelőttünk, stb. Pár percet beszélünk csak.
Amikor kis tinik voltunk, napi 5-ször beszéltünk kb, vagy még többször. A munkahelyeken is sokszor furán néznek az emberre, ha állandóan a telefonon lóg és romantikázik...
Mi is ingyen beszélünk és sokat.
Én itthon a 2,5 évessel, ő hajnal 4-kor megy dolgozni.
Reggel, ha felkeltünk én hívom, közlöm a tényeket, kérdezi milyen volt az éjszaka, kellett-e kelni a kicsihez, folyik-e még az orra, kellett-e kenni a fogát stb..
Ha van idő megbeszéljük az ebédet is, vagy a vacsit, hogy mi legyen, hozzon-e valamit vagy lemegyek majd én a lurkóval.
Előfordul, hogy délelőtt cigiszünetet tart (elektromosat szív a munkahelyén) akkor felhív, hogy szünete van, megkérdezi mit csinálunk hogy vagyunk?
Van, hogy én hívom, mikor főzök, mert valami nem jut eszembe és ő a segítségem, mert szakács.
Vagy csak csavarhúzót keresek, hogy a gyerkőc játékában elemet cseréljek, akkor is felhívom.
Amikor eszik délben felhív, hogy kajaszünet van, mi is kb akkor eszünk itthon. Beszélünk 1-2 percet és mondja mikor indul haza, 13-14 között jön. Ebéd után már nem beszélünk, mert rakom le a kicsit és akkor nem szeretek telefonálni, mikor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!