Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szöktél már el otthonról? FONTOS!

Szöktél már el otthonról? FONTOS!

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány el akar szökni otthonról, külföldre! Mi fog történni ha észreveszik hogy nincs meg? A szülei elváltak és most a nagyszülők a gyámjai. Ebből lesz valami bajuk a nagyszülőknek? Őket nem akarja bajba sodorni! És mit lehet egy idegen országban csinálni? Én nagyon féltem, nem akarom hogy elrabolják, bántsák, stb... Most hogy győzzem meg h ne menjen?? Ha valaki szökött már meg, vagy a gyereke ment el!! Mire lehet számítani ha elmegy??
2012. febr. 14. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Továbbá gondolja végig azt, hogy egy eltűnt fiatalkorúra sok rendőrt állítanak. Mennyi embernek okoz gondot a kis hisztijével!
2012. febr. 14. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

tudod mi a baj? valószínű az első hozzáértő strici kiszúrja majd, és eladja qrvának. az ilyenekre hajtanak. aztán b...hatja. ha ennyi esze van csinálja!

keress cikkeket ilyen lányokról és mutasd meg neki.

jó vége nem lesz az biztos, kedves szöveggel mennek, ez a munkájuk hogy kiszúrják az ilyen szerencsétlen elveszett tiniket, beetetik, aztán ugrik az útlevél, bezárják. ha 4-5 napon belül nem keríti elő az interpol, akkor veszett ügy, úton van bedrogozva pl Ukrajnába egy kamion hátuljában. nézz utána hány tízezer lányt adnak el prostinak akaratuk ellenére!

nézesd meg vele a Taken-t (elrabolva? )Liam Neesonnal, az realisztikus :)

hátha attól elmegy a kedve.

még országon belül is rizikós elszökni, ezek az emberek az ilyen lányokat keresik és kiszúrják egyből. ez a szakmájuk.

30N

2012. febr. 14. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Útolsónak igaza van,ma a világon több száz millió rabságban tartott ember van.
2012. febr. 14. 20:53
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenképpen lebeszélem róla! Bár mondjuk teljesen megértem hogy el akar menni otthonról, de ez mindegy!

2012. febr. 14. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Keresni fogják egy darabig, de mire megtalálnák vagy egy züllött drogos prostituált lesz akit a férfiak kényük kedvük szerint használnak, vagy hajléktalan az utcán és alamizsnán fog élni, esetleg már életben sem lesz.
2012. febr. 15. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Jajj ugyanmár. Nekem a legjobb bárátnőm épp betöltötte a 18-at, mikor lelépett, 5 évig élt külföldön több helyen is.
2012. febr. 16. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!