Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, mi a franc van velem?

Segítség, mi a franc van velem?

Figyelt kérdés

egyszerűen felrobbanok saját magamtól. 11 hónapja vagyok együtt egy sráccal, akit minden eddigi barátomnál jobban szeretek, akivel már most közös jövőt tervezünk, akivel olyan őszinték vagyunk mint én azelőtt senkivel, aki szeret, figyel rám és én is szerethetem. A kapcsolatunk néhány zökkenő ellenére is csodálatos. Sajnos távkapcsolat, 2-3 hetente tudunk találkozni, van h még ritkábban, de ezt is átvészeljük és hamarosan talán tudunk rajta változtatni. De a probléma velem van. Mindenen megsértődök. Ha nem mondja h szeret, ha nem köszön meg vmit, ha csak vmit kicsit fura stílusban mond, akkor én bedurcázom és egyre jobban belelovagolom magam abba, h nekem rossz, mert ő megbántott. Semmi sem tud kizökkenteni. Szegény meg nem tudja mi van. Most is felhívott, csak úgy, nagyon örültem neki, de mondott vmit, ami nekem nem tetszett és megint megsértődtem. Így h lesz kedve máskor is felhívni? basszus elegem van magamból, mert tudom h szánalmas vagyok, és utólag nagyon szégyellem magam, nem győzök bocsánatot kérni, de akkor ott képtelen vagyok uralkodni magamon. Kérlek segítsetek, volt már vki hasonló helyzetben? Mivel győzhetném le ezt a förtelmes tulajdonságomat??

21L

2012. febr. 14. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pont ezt látom most én is, kedves 10-es amit te. Hogy okosabb lett volna kötni egy egyességet, hogyha úgy érzem, hogy elgurult a gyógyszer, akkor felemelem a seggem és távozom. Én csak addig tudtam fejleszteni, hogy ha tudtam, hogy olyat mondanék, amit magam is megbánnék, akkor az orrom allá hümmögtem, hogy semmi, semmi. Persze erre kérdezgette, hogy de mi, de mi, aztán mégnagyobb hévvel jött csak amit nem akartam mondani.

Utólag azt gondolom, hogy nem kell mindent megbeszélni, tisztább megegyezni abban, hogy akkor inkább elhúzok, és ha magamhoz tértem jövök. így nincs kínos magyarázkodás, meg orr alá hümmögés, hanem tudja a másik, hogy csend van és majd jövök ha már kititsztult a kép.

2012. febr. 14. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyszerü a válasz-Szeretett hiány- nem ugy értem hogy nem szeretnek benneteket,hanem hogy nem elég ennyi,még több kell,és nem elég töle,zavaró a nem teljes apa leány kapcsolat,mivel vele érzed hogy öszinte vagy,igy mellette engeded utjára igazán az érzelmeidet is,vagyis ha bárki más okozza is a feszültséget benned,rajta csattan az ostor,mert arra számitasz,ö ismer,ö meg érti a kirohanásodat.

Pedig átestél a ló másik oldalára,ha veled csinálná ezt te meddig birnád?max 1 napig?

Ne legyél annyira biztos benne,hogy az ö szerelme mindent elvisel,akkor talán vissza fogod magad.

Ahogy olvasom a leveleket az az érzésem hogy valami hülye mexikói vagy ilyesmi sorozatot néztetek,és abból ragadt rátok ez a hisztérikus viselkedés ,az csak film,a valósághoz nincs köze.

Tessék többet sexelni,igen is kezdeményezzél,ha többször ki elégülsz ,nyugodtabb leszel,kényeztesd ugy,ahogy szeretnéd ha téged kényeztetnének,meg mutatod neki mire vágyol,és mind ketten csak nyertek rajta.DE nem csak a sexre gondolok.

DE ha ezt nem tudod végig csinálni,akkor az a baj,hogy már nem is szereted igazán,csak még nem akartad bevallani még magadnak sem.

2012. febr. 18. 00:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudod mikor néztem én szappanoperát?...amikor A Homok titkait adták le először...holtkóros Tónyóval együtt :D Már azt sem tudom, hogy miről szólt...voltam vagy 10 éves.....nah azóta sem néztem sorozatot.
2012. febr. 18. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Csillagfürt!

Feltételezéseddel ellentétben életemben nem láttam még 2 részt ugyan abból a mexikói, argentin, vagy akármilyen sorozatból.

Bármennyire szeretem és tisztelem édesanyámat, sokszor sajnos be kell látnom, hogy nem a legjobb példával járt előttem és ennek köszönhetően olyan viselkedésbeli rossz szokásokat vettem fel, amik mások számára és számomra is terhesek. Nem akarok senkire ujjal mutogatni, hogy más tehet arról, hogy én milyen vagyok, mert felismertem a problémát és változtattam rajta. De tudod ez nem megy ám egyik napról a másikra. Ezeket a rossz szokásainkat időbe telik megváltoztatni, még akkor is ha minden nap ágyba bújunk a kedvesünkkel. Ugyanis nem érzem, hogy szeretet hiányom lenne és abban sem látok túl sok rációt, hogy a szeretetét lepedő akrobatikával kompenzáljam. Természetesen fontos eleme a szexualitás egy kapcsolatnak, de lassan minden párkapcsolati problémára ezt dobják oda, mint megoldás. Hát nem mindenre gyógyír, ha berángatom a másikat az ágyba.

Örülök, hogy neked nincs ilyen problémád, de kérlek ne minősíts másokat akiknek ilyen gondja van hisztérikus álomvilágban élő kielégületlen nyafkának.

2012. febr. 20. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Pedig sajnos a szappanoperás válaszadónak igaza van, nekem kellett egy szakítás, hogy belássam. A jó szex valóban megoldás a legtöbb problémára, és azt a nő dolga fenntartani. A jó szex fedzültséget old, közős élmény, megteremti a meghittséget és a folyamatos testiséget a kapcsolatban. Persze amíg benne voltam én is dacosan álltam ehhez a kérdéshez, hogy persze majd pont ösztönszinten oldjuk meg a problémát, meg hogy majd pont én fogok nyomulni, mikor engem kellene tenyéren hordozni, értem kéne rajongani. Utólag ki tisztult fejjel abszolút azt látom, hogy a hisztis nőknek a legnagyobb segítség a szex.
2012. febr. 20. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!