Mi a franc volt ma velem?
Kb 8-9 óra alvás után felkeltem. Elkezdtem a napi rutint, kávé stb, de éreztem, hogy valami nem stimmel, nagyon fáradt vagyok, nem tudtam magam összeszedni. Elkezdtem dolgozni, (itthon dolgozok), lassan, de ment, majd tartottam egy kis pihenőt. Még mindig borzasztó fáradt voltam és ingerült is lettem. Szedek antidepresszánst és nyugtatót, pszichiáter írta fel, hogy pontosan mire ne kérdezzétek, mert nem adott diagnózist. Szóval elgondolkodtam, hogy most vegyek be egy nyugtatót vagy igyak egy kávét, mert ugye fáradt is voltam, meg ideges is. A kávé mellett döntöttem, majd elaludtam kicsit :)) Felébredtem, borzasztó fáradt voltam, már kezdtem aggódni, hogy mi történik, egyik pillanatban féltem, másikban röhögtem, kiáltoztam a macskáimnak, hogy cicuka-micuka és hasonlók. Kb délután 4ig tartott, aztán elaludtam, nemrég keltem, de most csökkentettem a nyugtatómon, nem szedek nagy adagot, de már végképp nem tudom mi a jó. És időközben jelentkeztem terápiára is, mert úgy érzem a pszichiáterem nem foglalkozik velem.
Ami tegnap történt és szokatlan volt, az annyi, hogy barátommal összekaptunk, mérges volt, azt mondta hagyjam békén kicsit, de nekem nagyon nehezemre esett szokatlan módon, mondta is, hogy nem vagyok magamnál... Nem bírtam elviselni, hogy nem bújhatok hozzá, külön is aludtunk, mert dolgozott.
24/L
És izomlázam is van, tegnap sokat cipekedtem, járkáltam minden felé, ezért is rosszul esett, hogy tegnap csomó dolgot megcsináltam, és egy rosszul sikerült dolog miatt a barátom megsértődött rám.
Napközben alig bírtam menni, nem volt bennem erő, elaludtam majdnem a wc-n, meg munka közben is. A beszédem is lelassult a fáradtságtól.
A mellékhatások nem feltétlen jelentkeznek azonnal.
Persze az is lehet hogy ma egyszerűen ilyen napod volt. Ha fennáll ez az állapot, elkezdhetsz gyanakodni.
Igen, remélem csak ma volt, a sok szorongás miatt talán.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!