Szerintetek mit tehetnék?
Szerintem ******.
(Egy szót sem értek abból, hogy mi van - leszámítva, hogy a barátnőd terjeszt rólad valamit, ami téged zavar)
Az első és a második helyére légyszi írd le kultúráltan, hogy mit is csináltál,mert ez így nekem tök homály.
Fiú vagy vagy lány, te kicsi vékony és gyenge?
Bocsánat,csak ugye nem engedte,mert kulturáltan kell írni.. az 1: Az,hogy pl akik az utca sarkon állnak..
2: az pedig hát szépen fogalmazza..megver..
És igen én vagyok a kicsi,nem tudom magam megvédeni..
Oké, én mostmár értem,de a bibi ebben a mondatodban van:
"De ez egyébként nem így van,mert én mindent magamban szoktam mondani,amit gondolok."-tehát tényleg ezt gondolod a barátnődről,csak elvileg nem mondtad ki hangosan?
Mondd meg, hogy nem k**váztad le. A kis sztoridból nekem az jön le, hogy nem mondtad neki, hogy k**va, de azért gondoltad. "De ez egyébként nem így van,mert én mindent magamban szoktam mondani,amit gondolok.." Szóval megeshet, hogy tettél olyan megjegyzést, akaratlanul is, amiből ő erre következtetett és mint tudjuk az ember szeret túlozni. Verekedést illetően... Lányok vagytok az ég áldjon meg, senki nem tanított nektek jó modort (bocs, az manapság nem divat)? Azért csak nem álltok le egymást megverni... Amúgy úgy gyere ki ebből, hogy odamész a barátnődhöz és mondod neki, hogy bocs, ha valami félreértés volt, de te sose mondtál rá ilyet, sosem tartottad őt k**vának, még ha esetleg ő így is értelmezett valamit, amit mondtál. Amúgy meg hagyni kell a fenébe, ha látják rajtad, hogy nem érdekel, őket sem fogja. Do not feed the troll.
19/L és az első, aki írt
Lenne okom rá,mert Ő csinált olyat,amit az életbe nem felejtek el,de nem vagyok ilyen típus..
szóval csak gondoltad, de magadnak se vallod be...19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!