Szerintetek jó ajándék?
Figyelt kérdés
Valentin napra találtam ki a feleségemnek, 5 éve vagyunk együtt. Anyámat megkértem, h. holnap hozza ő haza bölcsiből a kicsit, szóltam már a dadusnak is.
A feleségem azt hiszi, h. én megyek a gyerekért meló után, nem mondtam meg, h. anyámra bíztam holnapra, nem tudom mit szól. Elmennék elé munkahelyére kocsival,haza hoznám, én főzök(előbb ellógok cégtől, h. előkészítsek mindent.) REmélem nem szúrom el a kaját, innánk vörösbort, meg vettem neki egy szívdobozt, aminek a belsejében csoki van meg egy vers, h. mit is jelent nekem. Egész este romantikáznánk.
Ezt találtam ki, nem túl nyálas? Ti örülnétek neki csajok? Eddig mindig csak virágot kapott tőlem.
2012. febr. 13. 19:12
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon örült. Én is kaptam ám ajándékot.:D Kedvenc csokimat meg egy piros szíves gatyát.:D
2012. febr. 15. 12:51
12/13 anonim válasza:
Jujj olyan romantikus, nekem is kell majd egy ilyen férj? :D Menyi idősek vagytok?
13/13 A kérdező kommentje:
31 és 34
2012. febr. 15. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!