Melyik a megfelelő ajándék?
Kulcstartó (gravirozva "szeretlek szivem" illetve hasonló)
Kedvenc parfüm
Feliratos törölköző??
Valentinnapra :))
nem valentin napra igaz,de párom férfi léttére örült a két részből álló sziv kulcstartónak (egyik nálam,másik nála,és kulcs is járt hozzá,a lakásomé)
romantikus férfi értékeli
Biztosan kell ajándék? Elmehetnétek együtt valahova esetleg vacsorázni. Ha te vagy a fiú, akkor egy szál rózsa, ha te vagy a lány, főzhetnél vacsit, s gyertyafény mellett elfogyaszthatjátok. Bár én eleve nem értem, miért kell különösebben figyelni Valentinkor egymásra, ilyenkor miért kell jobban szeretni és miért kell ajándék - a többi napon ugyanúgy szereted és megleped, szóval az én válaszom most nem biztos, hogy hasznos volt, elnézést :)
Na jó, legyen hasznos: attól függ, mennyi idősek vagytok. A kedvenc parfüm csak kiforrt kapcsolatban. A kulcstartó kicsit kezdetlegesebb kapcsolatban és/vagy ha még tizenakárhány évesek vagytok. Törölközőt szerintem én sem adnék, maximum ha valami személyes feliratot rakatnál rá (itt nem a "szeretlek Bözsi"-re gondolok).
Gondolom parfüm, ha már mindenáron ragaszkodtok egy marketingünnephez. A kölni leglaább hasznos, a másik kettő tipikus kényszeredett ajánék, aminek jóérzésű ember nem örül, nem tudja hova dugdosni, vágni a jó képet. :D Meg kicsit sem személyes, ha leglaább a kedvenc parfümjét tudod, leglaább valamennyire személyre szabott.
(valamelyik előző válaszolónál meg gyanítom inkább a kulcsnak örült a pasi, mint a kulcstartónak, azért önmagában eléggé tré lett volna sztem. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!