Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg a testvereme lenne az...

Tenyleg a testvereme lenne az altalam megvett szamitogep, csak azert, mert tonkretette, es az unokatestverunk baratja kicserelt neki valamiket a gepben, es "az o dolgai" vannak a gepen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 17:03
1 2
 1/18 bánomisén ***** válasza:
100%
Ha te vetted a gépet a saját pénzedből, akkor a tiéd, tökmindegy, kinek a dolgai vannak rajta.
2012. febr. 12. 17:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az övé, szabályozd le, beszéld meg vele ha nem érti jelszavazd le.
2012. febr. 12. 17:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Övé, ami megeszik meg amit kisz*rik, már bocsánat a vulgáris kifejezésért. Mert rátesz egy mappát, akkor már az övé? Azt könnyen ki lehet törölni, és még legyen hálás, ha te ehelyett átadod neki pendrive-on vagy egyéb adathordozón.
2012. febr. 12. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy frászt az övé. Te vetted, a tied. Szépen megmondod neki, hogy vagy kifizeti az összeget, vagy szépen elveszed az összes cuccát, amit ő vett, vagy kitörlöd a cuccait a gépből. Esetleg szüleidnek szólni, hátha ők "jobb belátásra bírják" (két pofon kíséretében).
2012. febr. 12. 18:07
 5/18 A kérdező kommentje:

Mar tobbszor elmagyaraztam neki, de nem erti meg.

Lassan odajutok, hogy a sajat gepemet kisajatitsa, es en kell engedelyt kerjek, hogy hasznaljam egy kicsit. Ha ideulok kicsit, hogy letoltsem az iskolai anyagaimat, mar itt a vilagvege.

2012. febr. 12. 18:59
 6/18 bánomisén ***** válasza:
100%

Szépen másold ki a cuccait egy pendrive-ra, a gépből meg töröld ki. Utána lejelszavazod a gépedet, és ha nem tudja a jelszót, nem tudja használni. Ennyi. A pendrive-ra letöltött cuccokat meg nézegesse azon a gépen, ami az övé. Vagy megkérhet, hogy időnként használhassa a te gépedet.

Mennyi idős a tesód?

2012. febr. 12. 19:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

De miért hagyod magad? Mikor én megvettem saját keresetből a laptopom, azonnal lejelszavaztam, mert 3-an vagyunk tesók, biztos voltam benne, ha munkában vagyok, a gépem előtt tanyáznának, mert az ősrégi PC volt csak azonkívül. Húgomat, ha szépen kérte, odaengedtem, de a felügyeletem alatt használhatta csak! Megvoltak a szabályok.

A bátyámat egyáltalán nem engedtem oda, mert mikor csak a régi gép volt, úgy kellett könyörögnöm, kisajátította azt az egyet is...

2012. febr. 12. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Levédheted a géped és meg is beszélheted a tesóddal, de egyet ne felejts el, az csak egy vacak, a testvéred, meg a testvéred. Idétlen, értetlen, de akkor is szeret téged, te pedig szereted őt. Ez nem békeharcos duma, csak próbálok a fontossági sorrendre rávilágítani. Túl rövid az élet, hogy ezen húzzátok magatokat, dumáljátok meg, ki, mikor használja, aztán csá. Inkább röhögjetek azon, hogy a géphez jutáson mennyit veszekedtek. Ugyanmá!:) písz
2012. márc. 4. 19:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az "ő dolgai vannak a gépEN", vagy az "ő dolgai vannak a gépBEN"? A kettő ugyanis nem teljesen ugyanaz. Az első tényleg megoldható azzal, ha kirakod a cuccait egy pendrive-ra, levéded jelszóval a gépet, és annyi. Ha viszont a tönkrement gép javíttatásához alkatrészeket kellett cserélni, és most ezek vannak a gépBEN, ő pedig kifizette ezeket, akkor beszéljétek meg. a dolgot. Az unokatesó barátja írja össze mit rakott bele a gépbe, ( ellenőrizni lehet, hogy valóban így van-e, mert a gép felismeri, és kiírja ezeket ) mibe kerülnek ezek a cuccok? Ha megközelítik az általad vásárolt gép értékét, akkor jogos az igény, hogy FELESEBEN használjátok. Ha a közelében sincsenek összegben, akkor tipli a tesódnak, majd ha szépen megkér, akkor használhatja a TE gépedet.
2012. márc. 4. 20:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A TIED!!!

Zárd el a szekrénybe, és csak akkor vedd elő, amikor használod.

:)

2012. márc. 5. 03:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!