Mi a véleményetek azokról a családokról akik mindenen spórolnak? Pl heti 1 vagy 2 fürdés. Csak nagydolog után wclehuzás, fél évig 1 ágynemü sose eszik máshol inkább fél napig semit amig haza nem ér
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 21:34
21/21 anonim válasza:
nekem sincs mikróm, de aki ezt a radiátoros példát mesélte, említette a mikrót is, ezért foglaltam én is a válaszomba.
nem hiszem, hogy igazán ez érdembeli spórolást jelentene (egy szegény családnál meg ezerszer nagyobb probléma a lakás felfűtése, mint naponta kétszer bekapcsolni a tűzhelyet - akkor már inkább a szabadtéri főzésnek van értelme, természetesen csak tavasztól őszig, illetve a cserépkályhás fűtésnek. de nem annak, hogy radiátoron melegítsenek egy kaját órákig, kétperces tűzhelyi melegítés helyett.
szerintem fizikai okokból is elég esetleges, hogy mikor használhat melegítsre egy radiátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!