Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a családokról akik mindenen spórolnak? Pl heti 1 vagy 2 fürdés. Csak nagydolog után wclehuzás, fél évig 1 ágynemü sose eszik máshol inkább fél napig semit amig haza nem ér

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 21:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

nekem sincs mikróm, de aki ezt a radiátoros példát mesélte, említette a mikrót is, ezért foglaltam én is a válaszomba.

nem hiszem, hogy igazán ez érdembeli spórolást jelentene (egy szegény családnál meg ezerszer nagyobb probléma a lakás felfűtése, mint naponta kétszer bekapcsolni a tűzhelyet - akkor már inkább a szabadtéri főzésnek van értelme, természetesen csak tavasztól őszig, illetve a cserépkályhás fűtésnek. de nem annak, hogy radiátoron melegítsenek egy kaját órákig, kétperces tűzhelyi melegítés helyett.

szerintem fizikai okokból is elég esetleges, hogy mikor használhat melegítsre egy radiátor.

2012. márc. 7. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!