Mi a véleményetek azokról a családokról akik mindenen spórolnak? Pl heti 1 vagy 2 fürdés. Csak nagydolog után wclehuzás, fél évig 1 ágynemü sose eszik máshol inkább fél napig semit amig haza nem ér
Nem ítéljük el, tudjuk mi, hogy milyen szar helyzetek vannak manapság, de mondom, az egészségetekkel ne játszatok. Inkább hazudjátok a szomszédnak, hogy tönkrement a mosógép és mossátok ki azt az ágyneműt náluk, de ha tényleg keveset fürödtök és nem mostok kezet Wc használat után, akkor betegek lehettek.
És egyetek rendesen, ne szégyelljetek segítséget kérni. Ha másnak jár, akkor járj a dolgozó, szegényebb embereknek is.
Hát, nem tudom. Attól függ, hogy ez ilyen nagyon végső spórolás-e. Tehát minden egyéb dologról lemondtak? Pl. net, kevesebb áramot fogyasztanak... érted. Mert én pl. előbb mondanám le a netet meg a tévét, minthogy ne fürödjek minden nap.
Tehát ha ez ilyen végső végső spórolás, akkor nem ítélem el természetesen, de ha lehetne máson spórolni, de ők alapból disznók, és csak indokot találtak, hogy ne kelljen fürödni, akkor elég gáz.
Nálunk se nagyon megy a fűtés mert alapból sok a gázszámla.
Minden nap tusolunk még akkor is ha nem voltunk aznap sehol.
A kaja nincs kiszámolva, sose szóltak hogy ne egyek annyit.
Sajnos nem én döntöm el hogy mire mennyit költünk mert tanulok még, eltartanak a szüleim. Tudom hogy rosszul osszák be a pénzt.
Olyan befektetéssel is lehet hosszabb távon spórolni hogy a hőszigetelnénk a házat, új ablakok lennének és akkor máris kevesebb a gázszámla.
"És képes inkább egy óráig radiátoroztatni a kajáját, mintem 1-2 pecre bekapcsolni a túzhelyet vagy a mikrót ?"
ebben mi volt számotokra ellenszenves, hogy lepontoztátok ? csak érdekelne, mert ez egy meglepettség okozta kérdés volt , nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!