Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a családokról akik mindenen spórolnak? Pl heti 1 vagy 2 fürdés. Csak nagydolog után wclehuzás, fél évig 1 ágynemü sose eszik máshol inkább fél napig semit amig haza nem ér

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítéljük el, tudjuk mi, hogy milyen szar helyzetek vannak manapság, de mondom, az egészségetekkel ne játszatok. Inkább hazudjátok a szomszédnak, hogy tönkrement a mosógép és mossátok ki azt az ágyneműt náluk, de ha tényleg keveset fürödtök és nem mostok kezet Wc használat után, akkor betegek lehettek.

És egyetek rendesen, ne szégyelljetek segítséget kérni. Ha másnak jár, akkor járj a dolgozó, szegényebb embereknek is.

2012. febr. 11. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom. Attól függ, hogy ez ilyen nagyon végső spórolás-e. Tehát minden egyéb dologról lemondtak? Pl. net, kevesebb áramot fogyasztanak... érted. Mert én pl. előbb mondanám le a netet meg a tévét, minthogy ne fürödjek minden nap.

Tehát ha ez ilyen végső végső spórolás, akkor nem ítélem el természetesen, de ha lehetne máson spórolni, de ők alapból disznók, és csak indokot találtak, hogy ne kelljen fürödni, akkor elég gáz.

2012. febr. 11. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ki hogy van Vele, de én 15-25 liter vízből le tudok tusolni... Lavórt a kádba kell tenni és kézmosó vizet fel lehet fogni, le lehet önteni a WC-t és fel lehet vele mosni. Mosógépből kijövő vízzel szintén fel lehet mosni stb. Itt a tél röpködnek a mínuszok, le lehet fagyasztani a kaját, frissen marad az 2x annyi ideig. Így is lehet spórolni és nem kell éhezni meg higiéniai követelményeknek nem megfelelni. A fűtés nehéz ügy. Abban tényleg nehéz spórolni. Ha valakinek olyan kályhája van, hogy mikor főz lehet vizet melegíteni az jó. Vizes palackok használata az ágyban stb. Egyik ismim úgy spórol pl, hogy mikor hazaér ráteszi a radiátorra a kajáját és kb 1 óra alatt megmelegszik. Nekem majdnem leégett egyszer a nyelvem, olyan jól felmelegítette az ételt. Mikró nem kellett hozzá.
2012. febr. 11. 21:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Természetesen áram spórolás is megvan minden kihuzva stb. Kábeltv nincs csak mindig tv ami ingyenes. Net ingyenes munkahely adja a laptopot nettel.mivel lehetne még spőrolni?
2012. febr. 11. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
És képes inkább egy óráig radiátoroztatni a kajáját, mintem 1-2 pecre bekapcsolni a túzhelyet vagy a mikrót ?
2012. febr. 11. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Abban az esetben nekem nem fura, ha vki tényleg nagyon szegény. Ha viszont nem rokkanna bele abba, hogy rendszeresen tusoljon/fürödjön vagy lehúzza maga után a vécét pisilés után, az nekem visszatetsző... akkor inkább spóroljon máshol, biztos talál még egyéb helyet, ahol tud spórolni. Az étteremben nem evés, az ágyneműs dolog meg sztem nem gáz.
2012. febr. 11. 23:16
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Felvilágosult környezetbarát polgárok akik nem akarják tovább rombolni a bolygónk.
2012. febr. 12. 00:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálunk se nagyon megy a fűtés mert alapból sok a gázszámla.

Minden nap tusolunk még akkor is ha nem voltunk aznap sehol.

A kaja nincs kiszámolva, sose szóltak hogy ne egyek annyit.

Sajnos nem én döntöm el hogy mire mennyit költünk mert tanulok még, eltartanak a szüleim. Tudom hogy rosszul osszák be a pénzt.

Olyan befektetéssel is lehet hosszabb távon spórolni hogy a hőszigetelnénk a házat, új ablakok lennének és akkor máris kevesebb a gázszámla.

2012. febr. 12. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:

"És képes inkább egy óráig radiátoroztatni a kajáját, mintem 1-2 pecre bekapcsolni a túzhelyet vagy a mikrót ?"

ebben mi volt számotokra ellenszenves, hogy lepontoztátok ? csak érdekelne, mert ez egy meglepettség okozta kérdés volt , nem több.

2012. febr. 12. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekünk pl. nincs mikrónk. És ha épp nem vagyok farkaséhes, akkor inkább raknám én is a kályhára a kaját, minthogy árammal melegítsem.
2012. márc. 5. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!