Másnak is van olyan párja, aki nem szerelmes?
Nekem ezt mondta a párom ma megint, mikor megdicsértem a sok szívességért amit tesz. Hogy nem is tesz eleget, mert nem szerelmes. Úgy szíven ütött. Azt mondja, ő velem maradna, ha nem lennék bele szerelmes, mert kell a társ, aki szeret és segít. És szerinte jobb szeretni, mint szerelmesnek lenni. Kérdésemre azt mondta, nem tudja, neki jobb-e így, már megszokta.
Más van így?
Szerelem nélkül nem lehet párkapcsolat? WTF? Akkor te ne házasodj, mert 10000% hogy el fogsz válni.
Ilyenkor fogom a fejemet, hogy ti nők állandóan panaszkodtok, hogy csak "rabszolgák" vagytok. Erre tessék itt van az ékes bizonyíték arra, hogy csak magatoknak éltek, mert csak azt nézitek, hogy nektek jó legyen, hogy szerelem mámorát élhessétek. Szomorú...
a miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyv szerint, nincs olyan, hogy valaki szeret, de nem szerelmes.
egy férfinél ez azt jelenti, hogy nem szeret, csak veled van.
és ilyenkor erős nőnek kell mutatkozni, aki magabiztos, hogy a férfi azt lássa, hogy nélküle is világ a világ, el lehet menni, és olyankor vagy megembereli magát,(általában ezt szokták, hirtelen fontos leszel neki, meg a csillagokat is lehozza- vagy lelép, mert valóban közönyös - ez ritka, mert mindenki fél a szakítástól, aki nem szeret, az is.)
Én nem értek egyet azzal, hogy a szerelem hamar elmúlik, a nagy szerelem lecsendesül stb. stb.
8 éve vagyok együtt a párommal, és bizton állítom, mái napig rettentően szerelmes vagyok Belé!A kapcsolatunk tökéletes és erős, és Ő is sokszor mondja nekem, hogy mennyire szerelmes!
Nem csak akkor lehet tartós és jó egy kapcsolat, ha a szerelmet felváltja a szeretet.
Szerintem.
Szerintem akkor van értelme szerelem nélkül párkapcsolatban élni, ha a felek már elmúltak kb 60 évesek, és az a fontos, hogy ne egyedül éljenek, mert nem bírják a magányt. A gyerekeik már elköltöztek, és hacsak nincs macskájuk, nincs kihez szólni. Akkor értem, hogy úgy kötik össze az életüket emberek, mert a cél az, hogy jobban érezzék magukat és elkerüljék a magányt.
Nem tudom kérdező, hogy hány éves vagy, de feltételezem hogy 30 alatti, így gondolom a pasid is. Gondolod hogy elég egy életre ez a lagymatag kapcsolat? És ha találkozik egy másik nővel, akibe bele szeret? hm? akkor mi van? Magad mellett akarod tartani?
Sajnos előfordul, hogy egy kapcsolatban az egyik fél szerelmes, jelen esetben Te, a másik viszont nem, csak kedvel téged mint embert, nagyra tart, és szeret (mint a terstvérét, ezt azért tegyük hozzá) A szeretet nem kizárólagos, szeretni több embert lehet, és az nem feltételez szexuális hűséget ugyebár, hiszen a szeretet önmagában egy szexmentes kapcsolat. Lehet hogy a férif akivel együtt vagy most úgy gondolja, hogy ez a testvéri szeretet elég egy életre, mert esetleg már csalódott, vagy volt egy szerelme aki elhagyta, és nem akarja ezt többször átélni, de a helyzet az, hogy nem tudja irányítani az érzését. És biztos vagyok benne, hogy ha olyan valki mellett cövekel le, akivel nincs meg az a bizonyos plussz, ezt a plusszt meg fogja kapni valaki mástól, mert bele szeret, önhibáján kívül. Ha valaki ilyen kapcsolatra vágyik, inkább lakótársa legyen, vagy lakjon a testvérével, mert akkor abból tuti nem lesz bonyodalom meg sértődés.
Ettől még ez a kedves pasi nyilván utána is ugyanúgy szeretni fog, ha bajban vagy segít, és nem hagy magadra, de mást fog úgy szeretni mint ahogy egy férfi egy nőt szerethet. Remélem világosan fogalmaztam.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!