Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 18 évesen...

Normális, hogy 18 évesen gyereket akarok?

Figyelt kérdés
Néha úgy megijedek magamtól, de ettől függetlenül nagyon babáznék. Mindenki ki van akadva, néhányan lenéznek. Mindig is bennem volt ez az anyai ösztön, 16 évesen is arról filóztam, hogy majd korán akarok szülni, milyen jó lesz egy kis csöppséggel. A párom 30 éves, 4 éve vagyunk együtt, nyár óta ( akkor érettségiztem) együtt lakunk. Ő színészként dolgozik, én érettségi után OKJ-n szakmát csináltam, mindketten dolgozunk, szóval pénzügyileg nem lenne akadály. Legtöbben azt kifogásolják, hogy még ezután jönnek a huszas éveim, amikor tombolni, bulizni akarok. Én ezen már túl vagyok, 15 éves koromtól minden héten buliba, koncerteken voltam, most kezdek kifáradni belőle, unalmassá, fárasztóvá vált. Ha meg később megjönne esetleg még a kedvem, szerintem semmi probléma nem lenne, ha egy 2-3 éves gyereket havi 1 alkalommal a szüleimre vagy párom szüleire bíznánk, nem itt kezdődik a rossz szülőség. Nektek mi a véleményetek? ( Nem ez a döntő persze, hogy idegenek mit mondanak, még közeli ismerősünk véleményére sem adunk, csak érdeklődöm). Köszönök minden választ!
2012. febr. 11. 16:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Elsőnek az olvastam, hogy 18 éves gyereket akarok.

De szerintem még korai nem?

De csináld ha akarod.

Vannak ismerőseim akik 19-22 éves koruk közt szültek. Többek nem bánták meg. De mind mondta hogy lehet hogy jobb lett volna pár évet még várni.

De ezt te érzed.

2012. febr. 11. 17:42
 22/36 anonim ***** válasza:

Gyerek nem lakás kérdése!!!!

Az meg lesz ha jön a magzat

HA arra vársz közlöm veled nem lesz gyereked és 30 40 évesen 1 gyereket szülni nehezebb.

Szülj egyet először és majd várhatsz egy kicsit

Egy gyerek nem gyerek hidd el simán eltartod.

2012. febr. 11. 18:05
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Egyébként elírtam, most vagyok 19, jövőhónapban leszek 20, nincs még egész 4 éve, hogy együtt vagyunk, majd májusban. 16 évesen jöttem vele össze, nem pedofil.
2012. febr. 11. 18:59
 24/36 anonim ***** válasza:

Még a végén kiderül hogy férfi vagy amúgy?

Most szülöd 3 gyerekedet császárral

2012. febr. 11. 19:58
 25/36 A kérdező kommentje:
Igen, így van :) Egyébként nem tudom, miért probléma. Véletlen más számot nyomtam meg, a mellette lévőt. Valamint nem azt írtam, hogy 3 és háromnegyed éve vagyunk együtt, hanem 4. De oké, bocs. :)
2012. febr. 11. 20:05
 26/36 anonim ***** válasza:
Akkor 16 voltál, ő meg 26. Háááááát, no komment, inkább:D
2012. febr. 11. 20:14
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem is kértem meg senkit, hogy véleményezze a köztünk lévő korkülönbséget, mert nem izgat annyira. Az a lényeg, hogy boldog menyasszony vagyok, imádom, szeretjük egymást, és a családjaink is támogatnak minket. Innentől kezdve más nem érdekel. A kor pedig csak egy szám, valójában sokkal fontosabb, hogy agyilag ki milyen szinten áll. De örülök, hogy megosztottad mélyenszántó véleményed, bár újat nem mondtál különösebben.
2012. febr. 11. 20:18
 28/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond ez a 10 év különbség. Mit vagytok így kiakadva? A lényeg, hogy szeretik egymást.

Kérdező! Szerintem teljesen normális, hogy fiatalon akarsz gyereket. Nincs azzal semmi gond. :-)

Több ismerősöm is így 20-21 éves volt amikor gyereket vállalt és ők azt mondták, hogy nem bánták meg!

Szerintem beszélgessetek a pároddal erről a témáról! :-)

2012. febr. 12. 10:24
 29/36 anonim ***** válasza:
Uh de jó lenne nekem is 26 évesen kifogni egy 15 éves kiscsajt... aww :(
2012. febr. 12. 10:31
 30/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Utolsó: lehet, nem örülnél egy 15 éves "kiscsajnak", főleg, mert manapság többségük elég... érdekes. Persze vannak kivételek is. Mondjuk én már akkortájt is sokkal érettebb voltam, mint a legtöbbjük, szerintem ezért működhet(ett) a kapcsolatunk is.

2012. febr. 12. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!