Normális, hogy 18 évesen gyereket akarok?
Elsőnek az olvastam, hogy 18 éves gyereket akarok.
De szerintem még korai nem?
De csináld ha akarod.
Vannak ismerőseim akik 19-22 éves koruk közt szültek. Többek nem bánták meg. De mind mondta hogy lehet hogy jobb lett volna pár évet még várni.
De ezt te érzed.
Gyerek nem lakás kérdése!!!!
Az meg lesz ha jön a magzat
HA arra vársz közlöm veled nem lesz gyereked és 30 40 évesen 1 gyereket szülni nehezebb.
Szülj egyet először és majd várhatsz egy kicsit
Egy gyerek nem gyerek hidd el simán eltartod.
Még a végén kiderül hogy férfi vagy amúgy?
Most szülöd 3 gyerekedet császárral
Szerintem nem gond ez a 10 év különbség. Mit vagytok így kiakadva? A lényeg, hogy szeretik egymást.
Kérdező! Szerintem teljesen normális, hogy fiatalon akarsz gyereket. Nincs azzal semmi gond. :-)
Több ismerősöm is így 20-21 éves volt amikor gyereket vállalt és ők azt mondták, hogy nem bánták meg!
Szerintem beszélgessetek a pároddal erről a témáról! :-)
Köszönöm mindenkinek! :)
Utolsó: lehet, nem örülnél egy 15 éves "kiscsajnak", főleg, mert manapság többségük elég... érdekes. Persze vannak kivételek is. Mondjuk én már akkortájt is sokkal érettebb voltam, mint a legtöbbjük, szerintem ezért működhet(ett) a kapcsolatunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!