Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 18 évesen...

Normális, hogy 18 évesen gyereket akarok?

Figyelt kérdés
Néha úgy megijedek magamtól, de ettől függetlenül nagyon babáznék. Mindenki ki van akadva, néhányan lenéznek. Mindig is bennem volt ez az anyai ösztön, 16 évesen is arról filóztam, hogy majd korán akarok szülni, milyen jó lesz egy kis csöppséggel. A párom 30 éves, 4 éve vagyunk együtt, nyár óta ( akkor érettségiztem) együtt lakunk. Ő színészként dolgozik, én érettségi után OKJ-n szakmát csináltam, mindketten dolgozunk, szóval pénzügyileg nem lenne akadály. Legtöbben azt kifogásolják, hogy még ezután jönnek a huszas éveim, amikor tombolni, bulizni akarok. Én ezen már túl vagyok, 15 éves koromtól minden héten buliba, koncerteken voltam, most kezdek kifáradni belőle, unalmassá, fárasztóvá vált. Ha meg később megjönne esetleg még a kedvem, szerintem semmi probléma nem lenne, ha egy 2-3 éves gyereket havi 1 alkalommal a szüleimre vagy párom szüleire bíznánk, nem itt kezdődik a rossz szülőség. Nektek mi a véleményetek? ( Nem ez a döntő persze, hogy idegenek mit mondanak, még közeli ismerősünk véleményére sem adunk, csak érdeklődöm). Köszönök minden választ!
2012. febr. 11. 16:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
még jó hogy nem nézik a nagyanyádnak, mivel csak az anyád xd
2012. febr. 11. 17:01
 12/36 anonim ***** válasza:
80%

Én most pontosan annyi idős vagyok ahány évesen szült anyám.(20) Sosem bánta meg,hogy fiatalon szült,és tök jól elvagyunk.Fiatal,humoros,jó fej.Az egyik haverom teljesen odavan anyámért,szerinte igazi szép nő..:D Én örülök,hogy fiatal anyám van,és nem igazán voltak kamaszként sem nyűg a hátán.Attól meg nem kell félnie,hogy fiatalon nagyi lesz,mert egyenlőre eszem ágában sincs apa lenni.

20/F

13/36 anonim ***** válasza:
87%
14 évesen összejöttél egy 26 évessel? :OO
 14/36 anonim ***** válasza:
55%
Szóval ő volt 26éves, te meg 14, mikor összejöttetek. Aha... Tudsz róla, hogy egy pedofillal élsz együtt?
2012. febr. 11. 17:03
 15/36 anonim ***** válasza:

Szerintem először mindenképp próbálj meg lehetőséget keresni arra, hogy gyerekekre vigyázz, foglalkozz velük. Akkor kiderül, hogy csak "messziről" akarsz-e gyereket, vagy tényleg.

Én mindenképp várnék a helyedben, de hát, ha te tényleg akarsz, az a te dolgod - meg a párodé persze, mert az ő akarata ellenére eszedbe ne jusson!

2012. febr. 11. 17:03
 16/36 anonim válasza:
57%
Én meg azt mondom neked hogy hallgass a szívedre! Az írásodból is látszik hogy sokkal érettebb vagy mint a társaid. Én is 19 éves vagyok én is szeretnék már gyerkőcöt, de sajnos nincs meg hozzá a pár. Párod is 30 éves, ebből is látszik h sokkal érettebb vagy a társaidnál. És igen pont ahogy leírtad lehet gyerkőc mellett is szórakozni. Valaki szülhet 30 évesen is, és nem tudja nevelni következetesen és felelősséggel a gyereket, vki meg fiatalon is tudja. Régebben teljesen természetes volt h ennél sokkal fiatalabban szültek a nők. Ezért tart itt M.o. hogy fogy a népesség, mert 30 évesen akarnak szülni a nők 1 gyereket max.
2012. febr. 11. 17:05
 17/36 anonim ***** válasza:
76%

Persze normális.De nem mindegy kitől .Tehát a lényeg hogy szülni fogsz úgy is .

Tehát ha gyereket akarsz nem gond feltéve ha nem férfi vagy.

2012. febr. 11. 17:08
 18/36 anonim ***** válasza:
55%

16-os, azért álljunk meg egy pillanatra!:)

Sajnos nem az emberek tehetnek róla, hogy nem mernek 3-4 gyereket vállalni.

Te is tudod nagyon jól milyen bizonytalan az emberek többségének az állása. Egy fizetésből pedig, valljuk be, nem lehet fenntartani egy családot.

Én is nagyon vágyom már babára, mert 28 éves vagyok. Csak nincs se lakásom, se félretett pénzem, mert annyit keresek, amennyiből épp megélek. Párom szintén.

2012. febr. 11. 17:11
 19/36 anonim ***** válasza:

Visszakanyarodva a kérdezőhöz:

Én amondó vagyok, hogy nem az életkortól függ ki mikor vállal gyereket.

Hanem: ki milyen egyéniség, mennyire érzik magukat készen arra, hogy szülőké váljanak

mennyire tudják megadni a gyereknek legalább az alapvető dolgokat (magyarul mennyire stabil az anyagi helyzet)

2012. febr. 11. 17:15
 20/36 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem nézik a nagyanyámnak azért írtam, mert pl van egy 2 éves fél testvérem. Az anyja 42 éves, de többnek néz ki. Nyáron sétáltunk a városban és fogtam a kezét. Egy nő odajött és elkezdte, hogy jahj de aranyos vagy nem engeded el anyu kezét. Mentünk tovább ott már az anyja ölébe volt arra meg azt mondták, hogy jahj de szereted a nagyit. Azért nekem valaki ilyet mondana padlót fognék.
2012. febr. 11. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!