Normális, hogy 18 évesen gyereket akarok?
Én most pontosan annyi idős vagyok ahány évesen szült anyám.(20) Sosem bánta meg,hogy fiatalon szült,és tök jól elvagyunk.Fiatal,humoros,jó fej.Az egyik haverom teljesen odavan anyámért,szerinte igazi szép nő..:D Én örülök,hogy fiatal anyám van,és nem igazán voltak kamaszként sem nyűg a hátán.Attól meg nem kell félnie,hogy fiatalon nagyi lesz,mert egyenlőre eszem ágában sincs apa lenni.
20/F
Szerintem először mindenképp próbálj meg lehetőséget keresni arra, hogy gyerekekre vigyázz, foglalkozz velük. Akkor kiderül, hogy csak "messziről" akarsz-e gyereket, vagy tényleg.
Én mindenképp várnék a helyedben, de hát, ha te tényleg akarsz, az a te dolgod - meg a párodé persze, mert az ő akarata ellenére eszedbe ne jusson!
Persze normális.De nem mindegy kitől .Tehát a lényeg hogy szülni fogsz úgy is .
Tehát ha gyereket akarsz nem gond feltéve ha nem férfi vagy.
16-os, azért álljunk meg egy pillanatra!:)
Sajnos nem az emberek tehetnek róla, hogy nem mernek 3-4 gyereket vállalni.
Te is tudod nagyon jól milyen bizonytalan az emberek többségének az állása. Egy fizetésből pedig, valljuk be, nem lehet fenntartani egy családot.
Én is nagyon vágyom már babára, mert 28 éves vagyok. Csak nincs se lakásom, se félretett pénzem, mert annyit keresek, amennyiből épp megélek. Párom szintén.
Visszakanyarodva a kérdezőhöz:
Én amondó vagyok, hogy nem az életkortól függ ki mikor vállal gyereket.
Hanem: ki milyen egyéniség, mennyire érzik magukat készen arra, hogy szülőké váljanak
mennyire tudják megadni a gyereknek legalább az alapvető dolgokat (magyarul mennyire stabil az anyagi helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!