Ugye normális, hogy szeretnék már dolgozni?
Ha így gondolod, akkor dolgozzál.
Szerintem normális dolog, amit érzel, mert önállósodni akarsz, saját pénzt akarsz, amit te osztasz be.
Vagyis tudni akarod, hogy el tudod-e tartani magad, meg tudsz-e állni a lábadon.
Ez tök normális a te korodban, elvégre 18 éves vagy, a felnőttkor küszöbén állsz.
Ez így van jól!
Nekem meg az a furcsa, ha valaki 25 évesen se akar dolgozni.
Van olyan ismerősöm, aki 26 éves, és életében 3 hónapot dolgozott, se diák munka, se semmi, összesen 3 hónap.
Most is a szüleivel él, és semmit nem csinál, netezik, meg alszik.
Na, szerintem ez az, ami nem normális.
18 évesen simán normális, amit leírsz.
Persze, hogy önállósodni akarsz!
Ennek most van itt az ideje.
Ha gyárban találsz munkát, akkor ott találsz, nem fogsz megöregedni, és lelki beteg sem leszel.
Én is dolgoztam gyárban két évig egyetem mellett, mégsem lett semmi bajom, és öreg sem lettem bele.
Jó is volt, tudtam, mi a munkám, megcsináltam, és büszke voltam rá, hogy tudom csinálni, és tanulni is tudtam.
Dolgozz!
Normális igény!
De 26 évesen 3 hónap munkaviszony????
Se diák munka, se semmi?
Ne haragudjon senki, de nekem ez őrült furcsa!
Nem az, hogy tanul, mert én is tanultam, hanem az, hogy se nyári munka, se diák munka, se alkalmi munka...
A 25-26 évesek érett, felnőtt emberek, nem kis tinik már.
Az is furcsa, hogy igényük sincs az önállósodásra, meg arra, hogy ők keressék meg a pénzüket.
Szerintem nem normális dolog, hogy valaki 26 évesen még SEMMIT nem dolgozott!
Mikor kezd el akkor dolgozni?
30 fölött?
27 éves lesz a lány nyáron!
Ne mondjátok már, hogy normális dolog, hogy valaki ennyi idősen csak a főiskolát meg az internetet ismeri a világból.
Mióta érettségizett, soha fel nem kelt időben, nincs napirendje, időbeosztása, semmi...
Ha ez normális dolog, akkor én nem vagyok normális, mert szerintem ez az életforma egy felnőttnek nem lehet kielégítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!