Ugye normális, hogy szeretnék már dolgozni?
most nem azért, de én 14éves koromtól diákmunkáztam, nyaranta vagy suli után...
igen, fizettek a szüleim sok mindent, a nagyszüleim is, miért furdalt volna a lelkiismeret? azért adnak mert szeretnek, annyit adnak amennyit tudnak, amennyi belefér nekik.
majd ha felnőtt leszel, megérted te is, és reméljük a te gyerekedet nem fogja furdalni a lelkiismeret hülyeségekért. majd a te gyerekednek te is adsz zsebpénzt, meg reméljük, az unokádnak is :I
ennyi idősen elég érett vagy ahhoz, hogy bocsánatot kérj, amiért undok voltál velük.
amúgy igen, dolgozni akarsz, ez normális 18évesen - ha csak ezt akartad hallani
30N
Bárcsak mindenkinek annyi problémája lenne, mint neked..... :-D
Normális, és persze nagyon elkiismerets, ügyes, okos, érett, stb vagy, gondolom valami ilyesmit szerettél volna olvasni a kérdésed alatt :D
18 évesen mit akarsz dolgozni drágám?Mert ha csak egy érettségid van, az semmire nem jó.Ha normális munkahelyet akarsz akkor kell egy középfokú nyelvvizsga meg egy végzettség.És akkor talán lehet normális munkahelyed.
Azt hogy egy gyárba mész sorra azt nem tanácsolom , 18 évesen elmennél ilyen helyre pár év alatt évtizedeket öregednél meg mentális problémáid alakulnának ki , egy idegroncs lennél.
Persze hogyha van ismerősöd aki beszerez egy jó helyre akkor semmi gond.Élj a lehetőséggel!
Azért én 18 évesen elmentem dolgozni..eladó voltam egy kis butikban.Mellette készültem az érettségire,és az egyetemre.Azért én 18 évesen nem csak néztem hogy mit tesznek a szüleim értem,hanem segítettem én is.Én takarítottam,és bizony tanulás mellett is tudtam főzni.(addig is pihent az agyam)
Nem csak leírni kell,hogy jaj így jaj úgy,hanem lépni is kéne..Tessék elmenni dolgozni.Tessék otthon a mamának azt mondani,hogy "nagyi üljön le,és majd én megfőzök..tanítson meg,hogy olyan finomakat főzzek,süssek én is"
21/N
ma 15:32
22 éves nő vagyok.Részmunkaidőben gyárban dolgozom.Mellette egyetemre járok.Soron dolgozom,diódákat dugdosok.Lassan 2 éve dolgozom gyárban,és nem vagyok idegroncs,nem öregedtem 20 évet.Nem kell azért a gyárat úgy leírni..Ha más nincs az is jó..Én sem akarom az életemet gyárban letölteni,de amíg tanulok,és járhatok 4órába nagyon is megfelel.
Jól le lettem pontozva, pedig tényleg így működik, munkát kell keresni, és akkor dolgozhat az ember.
16 éves korom óta dolgozom, egy gyorsétteremben kezdtem, utána átültem a pénztárba, voltam árurakodó, de takarító is. Egész jó eredménnyel érettségiztem, jelenleg egyetemre járok, és amellett dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!