Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi,...

Miért van az, hogy sok férfi, ha beáll egy kapcsolat, már nem ápolja azt tovább azzal a nővel, akit szeret, és akivel együtt él?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy együtt élnek, és a pasi úgy tesz, mintha a nőnek már nem lennének érzelmi igényei. Miért lehet ilyen? Tényleg érdekel, mert az én férjem hál' Istennek nem változott, de sokak párja igen. Miért van ez?
2009. jún. 2. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint sok nő sem ápolja a kapőcsolatukat,különösen,ha gyereke születik.Akkor csak a gyerekkel törődik,ahelyett,hogy a párját is belevonná a gyerekgondozásba,nevelésbe,és beszélgetne a férjével a napi problémákról.Nem csak a nőknek vannak érzelmi igényei,hanem a férfiaknak is,legfeljebb nem mutatják ki annyira,mint a nők.Az élet minden területén érvényes,hogy akkor működik egy kapcsolat,ha felek nem csak kapni akarnak,hanem adni is.

A házasság megromlásában a legtöbb esetben mindkét fél hibás.

2009. jún. 3. 06:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi vagyok, tegnap írtam ki hasonló kérdést... Én már 2-3 hónap után tapasztaltam "langyosvizet" korábbi kapcsolatomban, pedig nem is éltünk együtt!

Hogy miből állt a langyosvíz? Már abba az időszakba is bele akart halni, amikor még nem volt biztos a kapcsolatunk - pedig csak 2 és fél hét volt, és direkt nem játszadoztam vele, az távol áll tőlem - csak őszintén megmondtam, hogy szívesen találkozgatok vele, de még nem döntöttem. Szörnyű szenvedéssel reagált. Olyan kiábrándító volt, hogy mondta, alig várja, hogy alábbhagyjon ez a felfokozott vágy, és beálljon a kapcsolat, mert ő ezt nem bírja... :S (Talán a kor miatt? Nem tudom. Én 27 voltam akkor, ő 39) És később is utált "teperni" Pedig hangsúlyozom, nem játszottam direkt szemétkedéssel a királynőt, csak szerettem volna érezni, hallani, hogy odavan értem és ha néha így történt, engem utána kenyérre lehetett kenni, doromboltam, tehát befektetésnek se lett volna rossz. Néha mondta, de úgy, mint valami szörnyű, elviselhetetlen terhet, nem azért mert le akart volna venni a lábamról... - fiatal, dekoratív nőként olyan nagy kérés ez???????? Ha nem szexeltünk, mert pl. nem olyan helyen voltunk, hanem sétáltunk a folyóparton, vagy egy parkban, nem volt hajlandó megcsókolni, kezdeményezésemet elhárította - egyszer a pofámba is vágta, hogy az ilyen romantikus vágyak egy takarítónőhöz illenek, nem egy diplomáshoz. (De én persze szex közben kapjam be a farkát, szakítsak korábbi szokásaimmal)

Á, a mai napig nem értem az egészet. Ki is hűltek az érzelmeim iránta, bár elég sokáig húztuk még... De a kezdeti lelkesedésemet hamar kinyírta. Szörnyű veszekedéseink voltak - ha én megbántottam valamivel, azt ő "a halálos ágyáig se felejti el", viszont ha én felróttam valamit, ami bántott, akkor az volt a reakció, hogy "ezen hülyeség megsértődni"

Frusztráló egy kapcsolat volt, és az a legbosszantóbb az egészben, hogy a mai napig nem értem az egészet.

2009. jún. 3. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!