Milyen apa az aki már 2 éve nem törődik a gyerekével?
Figyelt kérdés
(se karácsony, se szülinap se névnap, még csak fel sem hív, arra sem kíváncsi, a félévire sem kíváncsi, kiakarja a gyerekét rugatni az iskolából, elmondja mindenféle k...ának, minden hétvégén lenne láthatás, a gyerekei menni is akarnak, de ő nem viszi őket, de a k. ja gyerekét tartja, pénzeli, stb. )2012. febr. 10. 11:03
1/10 anonim válasza:
szerintem hagyd a csudába
ha 2 éve ilyen , nem igen fog változni a helyzet...
gyerektartást fizet legalább?
2/10 Kondor Judit válasza:
Az én volt férjem már legalább 6 éve nem keresi őket,kb 1.5éve nem kapom tőle "gyerektartást".Ami 3000ft volt 4 havonta.Hát vannak ilyen pasik sajnos.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt még éppen fizet
2012. febr. 10. 11:19
4/10 A kérdező kommentje:
De nem ennyi járna nekünk(20-20 ezer ft kolisok vagyunk tesómmal mindketten rengetegbe kerül) mellette feketén is dolgozik egy másik pasi nevében ad számlát, meg ott a büfé ami régen közös volt azt is a nője nevére iratta, hogy ne kelljen abból sem gyerektartást fizetni)
2012. febr. 10. 11:21
5/10 anonim válasza:
szóval ti vagytok a gyerekek
ne emészd magad emiatt, teljesen feleslegesnek látom apád miatt szenvedni, nem fog megváltozni
jobb nélküle !
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 10. 11:29
7/10 anonim válasza:
Az én apám 25 éve nem törődik velem, mióta megszülettem, mert utána rögtön elváltak.
Soha fel sem hív, azt sem tudja élek-e, halok-e.
Azt sem tudta 20 éves koromig, hogy mikor van a névnapom, anyám mondta meg neki, annyira nem érdekelte.
Kérdésedre válaszolva: az ilyen ember egy sz.ar apa.
8/10 anonim válasza:
Komolyan,kellene egy szégyenfal a net-en. Kitenni ide őket fényképpel, lássa csak mindenki,milyenek is ők valójában.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon igazad van! :)
2012. febr. 10. 13:58
10/10 anonim válasza:
Én nem értem a törvény ezt miért nem bünteti? Miért áll jogában egy embernek megcsinálni egy gyereket, majd lelépni,ezzel adott esetben tönkretéve (vagy legalábbis nagymértékben megnehezítve) az anya és a gyerek életét is. Én pl. úgy vállaltam gyereket, hogy ketten neveljük fel, kettőnk ideje, törődése, energiája pénze stb. Majd az apja lelépett, én 100%-ban egyedül maradtam oldjam meg. A munka és a bölcsőde között ingázom, magamra fordított időm 0, új párkapcsolatra a lehetőségem 0 stb. Míg a másik fél, gyerektartást nem fizet, él mint marci hevesen, nőzhet, bulizhat, utazhat,stb, zavartalanul élheti az életét. A gyerek meg ha felfogja, hogy mindenkinek van anyja apja, de neki nincs, rá nem kíváncsi akkor meg lelkileg nem kis mértékben sérül, és mindenzt aki okozza a mai jogszabályok szerint ezt büntetlenül megteheti. És sajnos sokan meg is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!