Hangulatingadozásaim miatt nem merek párkapcsolatba kezdeni, félek, hogy nem tudok megváltozni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom magam fékezni néha, hamarabb cselekszem, mint hogy átgondolnám. Hogyan kezeljem ezt az egészet?2012. febr. 9. 21:00
1/6 timike26 válasza:
èn is ilyen vagyok.nem tudom hogy kezeld..viszont èn ràtalàltam a pàromra,aki elfogad igy.szerintem csak egy olyan tàrs kell mellèd aki elfogad,aki tudja kezelni a helyzetet,esetleg megèrti hogy nem rosszindultatbo lmondasz olyat amit kèsobb esetleg megbànsz.heves vèrmèrsèkletu vagy,de ettol mèg ugyanugy alkalmas egy pàrkapcsolatra.
3/6 anonim válasza:
Dettó. Épp most tettem tönkre egy 3 éves fasza kapcsolatot. Aki már rájött hogy kell fékezni, az ne tartsa magában!!!
4/6 anonim válasza:
Nekem is komoly problémáim vannak,ami a hangulatingadozást illeti, de mint ahogy az előttem lévők is leirták: csak egy olyan párt kell találni magad mellé,aki ezt tudja kezelni. Mi 2 éve vagyunk együtt,és a páromnak elég csak rám néznie,s már tudom is magam vmilyen szinten kontrollálni. A másik pedig, h találj vmit,amivel a fölös energiát kiadhatod magadból. Pl fuss (nekem bevált). Amikor nagyon hisztis vagyok, akkor meg magnéziumos és B vitaminos pezsgőtablettát iszok, nekem az segit egy kicsit megnyugodni.
5/6 anonim válasza:
Én is elkezdtem sportolni, szedtem magneb6-ot, mégis bántottam akit szeretek :(
6/6 anonim válasza:
Pszichoterápia. Sokan tartózkodnak tőle, hol büszkeségből, hol mert tévesen azt hiszik oda csak a bolond, háborodott elmék járnak...
Fizetni sztk rendelésen nem kell, és segít felszínre hozni a problémákat, amire lehet Te nem tudod magad rávezetni.
Egy próbát megér, pláne, ha tartós problémáid vannak az ingadozásaidból.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!