Miért vannak ilyen hangulatingadozásaim?
Mondjuk ez a helyzettől függ de nagyon depressziós tudok lenni úgy magamba fordulok. (volt már rá példa pengés vagdosodásra magamonannyira kivoltam ,pedig nem vagyok emo ) ,pl : ha visszagondolok olyanra amit /vagy akit elveszettem =/ Vagyha csak egyszerűen szomorú zenét halgatok =/
Miért van ez ?
Mit lehet csinálni ellene ?
Légyszí csak normális válaszokat !
15/F
Hát, nekem is ennyi idősen kezdődtek a problémáim, szinte teljesen megegyeztek a tieiddel.
Mindenképp elmennék a helyedben egy pszichológushoz, mert ezek a tünetek nem múlnak el maguktól, de elég fiatal vagy ahhoz, hogy ha most foglalkozik egy szakember veled, megelőzheted, hogy később komolyabb gondjaid legyenek.
22/N
Nekem ugyanez a problémám.16l
Egyik pillanatba boldog,életvidám,bohókás,másikba meg sírvafakadok mindenen..eddig arra fogtam h serdülök..
Barátok társasága valószinüleg hatalmas pozítiv hatással lenne rád,de iylen igazi abrátokra gondolok , tudom mire képes, én is voltam /vagyok rossz helyzetbe,de az igaz barátok segítnek :)
Ha ez a része oké,akkor leeht a családi helyzeted nem oké.
Ha tudsz segíts valamiylen formában változni a helyzeten amiken így kiborulsz,mert valami a környezetedben nem oké.
Ha nem tudsz rájönni mi az menj segítségért: pszichológus pl
köszi a válaszokat jöhetnek még !
Am nem nagyon akarok menni pszichomokushoz már voltam de nem segitett =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!