Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem apa? Nem...

Miért ilyen velem apa? Nem ártok én semmit :/

Figyelt kérdés

Apám állandóan kiabál. Haza jön, engem vesz elő a semmiért is. A tesóm lassan fél éve nem jár suliba, mert olyan dolgokat tett, ami miatt az osztálya utálja. És még más egyéb :/ Lop másoktól, lóg, hazudik, iszik, cigizik, bulizik 13 éves létére. Egész Nagykáta róla beszél. Őt nem szidja le, én meg ha egy napot hiányzok betegség miatt már iskola kerülő vagyok -.-" A barátomat nem merem ide hozni, mert állandóan csak a vita megy. Rendesen bejárok suliba, lecke után találkozok a barátommal de akkor se sokat és nem minden nap, ha gépezek az a baj,állandóan én vagyok a rossz :S:S Azt mondja nyugodtan elköltözhetek, nincs szüksége rám.

17L

2012. febr. 9. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Sztem nem akarja, hogy olyan sorra juss, mint a tesód. Nagyon akar fegyelmezni, hogy lásd, te nem járhatsz úgy...de ezek szerint túlzásokba esik. Tuti nem azért csinálja ezt, mert valami rosszat tetté stb, hanem sztem azt szertné, hogy legalább te vidd valamire. Meg biztos rajtad könnyebb levezetni a tesód által okozott feszültséget, idegeskedést is. :(

De nyugi, nemsoká 18 leszel és akkor már nem muszáj ezeket a dolgokat elviselned.

2012. febr. 9. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ha lenne hova mennem már itt se lennék.

Bezzeg az öcsém .. sosincs leszidva :S

2012. febr. 9. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elsővel nem egészen értek egyet. A kérdezővel a leírás szerint nincs probléma. Akkor kérdem én, nem a rossz testvért kellene kicsit megnevelni ahelyett, hogy tönkreteszi a jó testvért?
2012. febr. 9. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!