MIT CSINÁLNÁTOK? Férjem 60 éves én 46. Abból élünk hogy lovakat tartunk. A férjemnek se éjjele se nappala. Mert fájnak az izmai, fáradt. Van 2 lányunk 14 15 évesek. Férjem azt mondta hogy ő ezt nem tudja, bírja. De ha ez így van éhen halunk.
szerintem anyuka itt most a semmiről beszélünk.
egyszerűen magyarázod a bizonyítványod.
te nem fogsz dolgozni, mint ahogy a gyerekek sem,
mintha apukától várnád hogy dolgozzon már többet különben nem lesz meg a kenyérre való.
a lányok meg egészségesek menjenek diákmunkára, vagy mittudomén, de ez már csak körítés amit írsz!
úgy csinálsz mintha nem lennél épelméjű esküszöm...
teljesen máshogy látod a világot !
ébresztő 2012-őt írunk !!
Igenis még mos is keresek munkát. A gyerekek nem tudnak még elmenni diákmunkára mert még nincs meg hozzá az életkoruk.
A lányaimmal csak nagyon ritkán tanulok de az egyik dixlexiás és ő neki nagyon nehezen megy a nyelvtanulás.
A kissebbik lányom pedig szinte kitünő vele csak most az éven kezdtem el tanulni mert a gimnáziumba ahova be akar kerülni még ennél is jobbnak kellett lenni.
az utolsó két válaszolónak 100% ban igaza van
mint egyébként minden válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!