Anyum nem engedi hogy lányosabban öltözködjek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 13:45
21/27 anonim válasza:
Szia...én is rosszul vagyok a mostani "trendtől"
férfiatlan..stb.
Igaz te még csak kisfiú vagy,ne vedd sértésnek!
De ird már le nekem légyszives,mi tetszik az "olyan" nadrágban,vagy a lányosabb holmikban?
A te korodban nem az van,h szeretnétek megmutatni mekkora "pasik" vagytok már???
22/27 anonim válasza:
Sztem költözz el otthonról ,mondjuk a híd alá és ott pont abban jársz majd,amit kikukázol valahonnan...
23/27 anonim válasza:
16-os. Azért pontoztak le téged, amiért engem is. Mert ma a buzulás a trend, és a nemek összemosása, hogy ne lehessen igazán megkülönböztetni, hogy férfi vagy nő valaki, hogy a fiúk járjanak lányos ruhában, a lányok pedig fiúsban. Eljött az erkölcs tökéletes összeomlásának ideje, és akinek az nem fekszik, az menjek a süllyesztőbe. Hát ezért pontoztak le téged, és engem, és ezért fogják ezt a kommentet is addig pontozni, míg az össz pontszámom NULLA LESZ! És én vállalom! :D
24/27 anonim válasza:
Utolsó és 16. válaszoló, én felpontoztalak titeket :)
25/27 anonim válasza:
ÉN is ! 16.-os és utolsóak felpontozva !
26/27 anonim válasza:
Anyud jól teszi, csírájában kell el fojtani a b*ziságot.
Gondolkodj már józan ésszel, egy büdös kis ratyi páwa akarsz lenni, vagy férfi?
27/27 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint az "egész seggem kilóg a gatyámból, az ülep meg a térdemnél" nevezetű nadrágok, de ha választani kell, akkor egyik sem.
Csak divatozol. Ha látnád kívülről magad, tuti máshogy gondolkodnál azokról a csőnadrágokról.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!