25 évesen hogy öltözködjek csak drága márkás ruhákban lehetek divatos? Ja úgy hogy ragadjanak rám a nők
Ha drága holmikat veszel fel, akkor a drága nők ragadnak rád. Ez alatt értsd azt, hogy az olyanok akinek a pénz számít...nem járnak akárkivel. És, ha a cuccaid márkásak. Egy-egy márkafelirat, jelzés, kifinomultság jellemzi a ruhatáradat ezek a csajok kiszagolják. És ilyenkor aztán édesmindegy, hogy jóképű vagy. Mesélhetsz favicceket is, akkor is ott fognak viháncolni körülötted. Persze azért 25 fele elengedhetetlen egy jó kocsi, lakás is ;)
De, ha normális csajok között is akarsz körbenézni, ott igen számít az illat, a mosoly, a kisugárzás, a kis viccelődés. Nem kell, hogy márkás legyen még az alsógatyád is. Csak legyél ízléses, ápolt.
Ha azt akarod, hogy ragadjanak a nők, a fent említett ragadós hölgyemények a fenti lista alapján bármikor rádragadnak :)
20:09es vagyok
bocsánat, én magamból indultam ki, mert nekem nem számít a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!