Miért ilyen felkapott a Converse márka? Mitől ilyen drága?
Most azert lett felkapott, mert divat lett a tinik koreben valamilyen oknal fogva es boldog, boldogtalan olyat hord.
Ezelott 10 evvel, amikor foiskolas voltam, akkor meg volt valamennyi mondanivaloja, legalabbis ha valakin lattal egy adott tipusu converse-t, akkor meg tudtad kb mondani, hogy honnan jott es hova megy. :) De azt szinte biztosan, hogy melyik fosulira/egyetemre jar es hol szokott szorakozni. Nekem is volt nehany par es a minosegre nem panaszkodhatok. OK, nem minden nap hordtam/hordom, de azota is megvan az osszes es nincs bajuk, az ido vasfoga sem gyotorte meg oket. Egyet ragott meg a kutyam, de meg az is hordhato.
A ferjem is evek ota nyuz 3 par converset, nincs bajuk, pedig O nem egy cipovaltogatos tipus. Ha eloszed egy parat, akkor kepes 2-3 hetig naponta azt hordani, mert az van keznel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!