Tornacipőt szeretnék venni, sajnos nem telik drága cuccokra. Képeket szeretnék olyan tornacipőkről, amik nem olyan hagyományos sima feketék, de nem Vans, Converse? És milyen boltban tudnék venni?
Szia!
Óvatosan a kínai cipőkkel, én nyáron vettem egyet és alig pár hét alatt atomjaira esett. :S
Ha tudsz, akkor menj el kicsit drágább boltba, 3-4 ezerért már tudsz venni cipőt, ami azért 1 évig is bírja. :)
Lehet ez is sok neked, de megéri! Hajrá! :)
Nem nem 2-3-4.000Ft még nem sok,de nézelődtem itt ahol lakok és Vans,Converse tornacipőket láttam többségben...és hát azok általában 8-10.000Ft-nél kezdődnek...Na az már sok nekünk:(
Kínaiból van több cuccom is,sosem volt eddig bajom velük,márkás és kínai ruháim is vannak...a márkásak sem bírják tovább mint a kínai,csak drágább.Nekem ez a tapasztalatom.
Utolsó előttinek:
Akkor megnézek pár kínait:D nagyon jó cipőid vannak,az 1. és a 3.nagyon tetszik^^
köszi mindenkinek a választ!
Szia.Nekem is van egy pár ilyenem.Kinaiban vettem őket.
16:15-ös : Nagyon tetszenek a cipök,legjobban a 2.
16:15-ös vagyok. Köszi. Van még olyan is, hogy kívül fekete, belül piros és egy másik csak fordítva. Apró minták vannak rajta. Meg egy sötétkék és egy fekete hosszú szárú.
Az 1.-őt és a 2.-at egy olyan boltban vettem, ami elvileg egy cipőturi volt, de rengeteg új cipő is volt ott. (Ezek is újak voltak.) Ha jól emlékszem 800 Ft volt darabja. :)
A 2. egyébként iszonyatosan kényelmes, nagyon jó viselni.
Kb. 10-11 tornacipőm van összesen. (Eddig. :D)
nézz be egy deichman cipőboltba.
ott szoktak lenni jó tornacipők, kb 5ezer ft-ig
www.deichmann.hu
Szia!
Én vagyok, akinek atomjaira hullott a cipője. :D
Nekem nincs bajom a kínai cuccokkal, csak a cipőkkel, eddig mindegyik nagyon keveset élt meg. A ruhák azok már több éve megvannak és semmi bajuk, nem szakadnak, nem halványodik a színük, stb, csak a cipőkkel vagyok így... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!