Hogyan öltözködjek, hogy jól érezzem magam a bőrömben?
Figyelt kérdés
Még csak 15 hetes vagyok, de már látszik kicsit a pocim. Telt alkatomnak és némi úszógumimnak köszönhetően inkább látszom kissé túlsúlyosnak, mint kismamának. Kezdjek már kismamaruhákat hordani, hogy egyértelműbb legyen a helyzet, és ne kövérnek érezzem magam, ha végigmegyek az utcán? Mit ajánlanátok?2009. ápr. 14. 11:01
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam anno, mint Te. :) Én magas is vagyok hozzá, nem tudom, Te mekkora vagy. Elkezdtem bő szárú nadrágokat (és szandált) hordani, olyan felsőkkel, ami mell alatt húzott. Nagyon csini öltözék, és az emberek godnolkodhatnak, hogy na most mi is van! :)) Ugyanis ezt a mell alatt húzottat nem csak kismamik hordják, szerencsére divat.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos csak 163 cm vagyok, ami ront a helyzeten, és mivel elég nagy a mellem, a mell alatt húzottaknak nekem sokszor a mellem közepén van a varrásuk. De van egy-két ilyen felsőm, ezzel próbálkozom most is.
Amúgy bocsánat, hogy ide írtam, valamiért véletlenül került ide ez a kérdésem!
2009. ápr. 14. 11:09
3/4 anonim válasza:
Nagyon fontos,hogy elégedett és kiegyensúlyozott legyél most,úgyhogy nyugodtan vehetsz fel kismama ruhát mert az így szerzett gratulációk még inkább boldoggá tesznek és segítenek elfogadni az alakváltovást is!
4/4 anonim válasza:
Bocsi!"változást"Sok boldogságot a babához!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!