Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem apám csalja anyámat!...

Szerintem apám csalja anyámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma este sokkot kaptam. Apukám és anyukám 25 éve házasok, apu vallásos ember... de kb. egy órája egy nővel beszél telefonon, félreérthetetlenül mondja neki hogy hiányzol ha nem vagy velem, maradtam volna még veled ma délután stb. Ezt nem lehet félreérteni.

Soha életemben ilyen nem fordult elő és nem is fordulhatott volna, mert apukám egyrészt nem egy esztétikus megjelenés, a maga 130 kilójával, másrészt hívó vallásos ember, aki mindenekfelett tartja a vallást. Én 22 éves vagyok és most egyszerűen a világ kibillent az egyensúlyából. Én nem tudom most mit tegyek. Szóljak anyunak? Berontsak a szobába és vágjam a fejéhez??? Mit tegyek? Mit kellene tennem?

Teljesen kétségbe vagyok esve... tudom, hogy ez nem egyedülálló a világtörténetben, de ha az ember szülei 25 éve házasok, és nagyjából harmonikusnak (tűnt) a kapcsolat, akkor a világ összeomlik...

Hányingerem van, legszívesebben kést szúrnék a mellkasába... Kérlek adjatok tanácsot, mert nagyon kétségbe vagyok esve!

2012. febr. 8. 22:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

nem beszéltem még vele. Szerintem már nem találkozgat a nővel, de nem vagyok benne biztos... nem telefonálgat vele, meg mindig dolgozik, ha meg elmegy a barátaival akkor meg mindig iszik, gondolom, ha nővel lett volna, akkor nem inna...

de lehet még mindig találkozgat, de nem toom, de már nem is érdekel őszintén szólva.

2012. febr. 24. 18:27
 22/27 A kérdező kommentje:

mégis csak csalja még mindig... most beszéltek telefonon, nem kellett hallgatóznom mindent hallottam a másik szobából.

és most betelt a pohár és a szemére vetettem hogy tudom.

mindent tagad azt mondja szó szerint: nem vagyok normális, tiszta hülye vagyok, gyerekes vagyok stb. stb. ő nem csalja meg anyut, 25 évig nem csalta meg blablabla ne csináljak családi cirkuszt.

hiába mondtam hogy mindent hallottam tagadja. azt mondja csak szórakozott valakivel, csak hülyéskedett.

nem normális... hogy meri ezek után tagadni?

engem nem érdekel, de ne tagadja le, vallja be és kész. nem fogom ezután se elmondani anyunak az ő érdekében de megfulladok ebben a légkörben. szeretnék elköltözni hazulról de nincs pénzem albérletet fizetni, még tanulok, anyutól nem akarok kérni.

annyira rossz így élni hazugságokban. anyu szemébe mosolyogni miközben tudom hogy a képébe hazudok én is és apu is :(:(:(

2012. febr. 26. 18:07
 23/27 mmT ***** válasza:

:(

ez mondjuk várható volt, h a "legjobb védekezés a támadás" taktikát választja. látod, annyira ráijesztettél, h gondolkozni sem tudott, ép érvet nem tud felhozni, csak azt hajtogatni, h Te vagy a hülye.

2012. febr. 27. 10:15
 24/27 A kérdező kommentje:

hát igen, tudtam, hogy ez lesz, mármint, hogy tagadni fogja, szóval nem ért meglepetésként. azóta jópofizik velem, mintha semmi se történt volna, el van ásva a téma...

de most kicsit megnyugodtam. ezt akartam, hogy tudja, hogy tudom. holnap délelőtt felmegy a nő lakására villanyt szerelni (hallottam, hogy ezt beszélik)...

igazából azt akarom gondolni, hogy félreértettem mindent, de a józan eszem tudja, hogy nem értettem félre. ha nem is történt még semmi komoly köztük, akkor is csak idő kérdése lesz... meg az is idő kérdése lesz, hogy a nő majd többet akar, összeköltözni vagy akármi. a nőt is sajnálom, mert őt is becsapja, még az eredeti nevét sem árulta el neki!

most egyelőre hagyom hogy történjen aminek történnie kell. remélem hogy ha odáig fajul a helyzet, hogy apu belezúg a nőbe és válni akar (ami nem hiszem hogy bekövetkezik, de ki tudja), addig már lesz diplomám és lesz munkám, hogy minden lehetséges értelemben anyu mellett állhassak.

2012. febr. 27. 12:14
 25/27 A kérdező kommentje:
érdekes módon ma délelőtt nem ment el itthonról pedig mára beszélték meg a talit... lehet megszólalt benne a lelkifurdi... mindegy, tegyen belátása szerint. de hőn reméltem, hogy anyu fontosabb neki mint egy jött-ment nő.
2012. febr. 28. 12:46
 26/27 anonim válasza:
Mi lett a vĂŠge?
2013. márc. 16. 17:11
 27/27 A kérdező kommentje:

nem váltak el, rendbe jöttek a dolgok.

nem csalta meg, hanem csak kikacsingatott... igaz, hogy társkeresőn regizte magát, és az is hogy találkozgatott azzal a nővel (tagadta! végig! anyám elhitte, de azért én tudtam), de szerintem konkrét megcsalás nem történt, vagy legalábbis ez már nem fog kiderülni.

már nem találkozgat senkivel, szerintem a társkeresőre se jár már.

most jól megvannak. biztos, hogy itt már csak szimpla "munkakapcsolat" van, úgy értem az érzelmek itt már rég nincsenek. ez már csak megszokás. de ettől függetlenül jó nézni őket, ahogy viccelődnek, hülyeségekről beszélgetnek. szóval most úgy tekintek rájuk mint egy jól beolajozott gépezetre, ami az egyik alkatrész nélkül már nem működőképes. szerintem ezt ők is érzik. hogy nekik együtt kell lenniük.

2013. márc. 18. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!