Szerintem az apám megfigyeltet valakivel. Mit tegyek?
Olyan dolgokról tud, melyeket nem mondtam el neki. Például tudja, hogy mikor nem mentem be egyetemre előadásra.
Megkérdeztem tőle, hogy te ezt honnan tudod, csak nem kémkedsz utánam, erre azt válaszolt, hogy de, eltaláltad, és közben röhögött.
Kezdek paranoiás lenni. Nagyon frusztráló, hogy minden egyes lépésemet nyomon követi.
Máskor is azzal zsarolt, hogy utánam fog valakit küldeni.
Amúgy 19 éves vagyok.
Tudom, hogy kicsit furcsán fog hangzani, de mondd meg neki, hogy ha tényleg így van, ne csináljon magából hülyét:)
Felnőttél:)
Félteni persze lehet, de ez már egy más dolog.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:34
ez most komoly???olyan mintha 12éves lennél!!
Jakk már, ilyet nekem is ezerszer mondott anyum. Aztán már lassan én is kezdetm elhini a dolgot, mert szenttül meg voltam róla győződve, hogy senkinek nem mondtam el, senki nem látott. Aztán miután kellően jól felmérgeltem magam rajta, hogy na de honnan tudhatja, akkor mindíg megmondta, hogy ezzel és ezzel futottam össze, aki mondta ezt meg ezt.
Nálunk mondjuk mindíg csak poén szintjén mennek ilyen dolgok, szzeretjük egymást, megértjük egymást.
Nálunk is keményen működik a besúgórendszer, kb a kórház, egészségügyel foglalkozó helyek, bíróság, 2szupermarket, pláza és vagy 70-100 ismerős a buzokon s a mostani valamint exszomszédok (5helyen is éltün a városban) akik ismernek s egyből szóbahoznak anyunak ha találkoznak vele. kb eltörik a kezem, 10percet üldögélek az ambulancián s már hív mit keresek ott. Vagy elmegyek moziba mikor lekéstem a buszt (2-3óránta van) s már hív mit csinálok plázában.
Na ki a paranoid???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!