Mi a véleményed a Nox vagy a Barta névről? Engednék anyakönyveztetni?
Akkor aludnék jobban, ha a hozzád hasonló unintelligens emberek eltűnnének végre a földről.
Elég nagy tahóságra és neveletlenségre utal, ha valaki valakit a neve miatt csúfol, vagy lenézi azt a szülőt, aki úgy gondolja, hogy esze ágában sincs tovább szaporítani a Bencék, Gáborok, Szilviák, Tündék, Zsófik táborát.
Bocs, mi is létezünk, és a mi gyerekeink lesznek az Eugéniák, Noxok, Kamillák, Szonják.
Egyébként igaz, hogy ha a szülők nem nevelnék a kicsikbe a "röhögd ki, akinek fura a neve, én is azt teszem" dolgot, már eggyel kevesebb dolog miatt lehetne keserű a gyerekkor.
Nekünk volt egy évfolyamtársunk, Filoména volt a neve, és emlékszem, tátott szájjal álltuk körbe, hogy honnan származik a név, hogy lehet becézni.
köszönöm a válaszokat
tegnap 23:11 harry potterből már kinőttem,úgyhogy nem tudok róla
Nekem nem tetszenek, de biztos anyakönyveztetnék. Főleg, ha az Oráliát is... De ha megkérhetlek valamire:
Ne tedd tönkre majd a gyerek(eid) életét, azzal, hogy valami nagyon hülye nevet adsz!
64%-os azt hiszi, a gyereke a nevétől lesz különleges.
Hát, nálam ez fordítva van: a név lesz különleges a gyerekemtől. Ennyi.
A Gábor ritka név.
Én is Gábor vagyok, de egész életemben max.5 Gáborral találkoztam, akinek tudtam, hogy ez a neve.
Gábor mint ritka? 28 éves vagyok, Gábor a nagybátyám, a sógorom, a kollégám, a szomszédunk, és a régi osztályomból két srác is. Plusz legjobb barátnőim közül már kettőnek volt Gábor nevű pasija, én meg randiztam már Gáborral. Szóval ez a név minden, csak nem ritka, ne haragudj :))
Egyébként a nevekre igaz: ha a gyerekednek a jelleme különleges, szeretnivaló, akkor rohadtul mindegy hogy Jolán vagy Polihixénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!