Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Nox vagy a...

Mi a véleményed a Nox vagy a Barta névről? Engednék anyakönyveztetni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Akkor aludnék jobban, ha a hozzád hasonló unintelligens emberek eltűnnének végre a földről.

Elég nagy tahóságra és neveletlenségre utal, ha valaki valakit a neve miatt csúfol, vagy lenézi azt a szülőt, aki úgy gondolja, hogy esze ágában sincs tovább szaporítani a Bencék, Gáborok, Szilviák, Tündék, Zsófik táborát.

Bocs, mi is létezünk, és a mi gyerekeink lesznek az Eugéniák, Noxok, Kamillák, Szonják.

2012. febr. 8. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Egyébként igaz, hogy ha a szülők nem nevelnék a kicsikbe a "röhögd ki, akinek fura a neve, én is azt teszem" dolgot, már eggyel kevesebb dolog miatt lehetne keserű a gyerekkor.

Nekünk volt egy évfolyamtársunk, Filoména volt a neve, és emlékszem, tátott szájjal álltuk körbe, hogy honnan származik a név, hogy lehet becézni.

2012. febr. 9. 08:42
 13/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

tegnap 23:11 harry potterből már kinőttem,úgyhogy nem tudok róla

2012. febr. 9. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Na jól van kedves 64 %-os! Azzal nincs bajom, hogy lepontoztál, saját magadat minősítetted vele és nem engem. De azzal már igen, ha valaki nyilvánosan sérteget. Ebből is látszik, hogy te nem jártál iskolába, mert bizony nálunk (és mielőtt ebbe is belekötnél mindkét sulim elég elit volt) rendesen kaptak azok, akik nem átlagos nevet viseltek. És most figyelj meg fogsz döbbenni: én soha senkit nem csúfoltam a neve miatt! SOHA! Tehát te ne merészelj engem ezzel vádolni, nem is ismersz. Én csak ismerem a világ dolgait és pontosan tudom, hogy milyen kegyetlenek tudnak lenni a gyerekek. Ja és, hogy még jobban felfogd az írásom - remélem képes vagy rá - képzeld el, hogy sajnos engem is csúfoltak a nevem miatt, csak azért mert Rebeka a 2. nevem. Na ehhez mit szólsz? Kettőnk közül te vagy az unintelligens és az írásoddal ezzel be is bizonyítottad, gratulálok.
2012. febr. 9. 11:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszenek, de biztos anyakönyveztetnék. Főleg, ha az Oráliát is... De ha megkérhetlek valamire:

Ne tedd tönkre majd a gyerek(eid) életét, azzal, hogy valami nagyon hülye nevet adsz!

2012. febr. 9. 13:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

64%-os azt hiszi, a gyereke a nevétől lesz különleges.

Hát, nálam ez fordítva van: a név lesz különleges a gyerekemtől. Ennyi.

2012. febr. 9. 17:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként a Kamilla meg a Szonja manapság rohadtul Szilvia és Tünde szintű, kedves 64. Napjainkban gyakori neveknek számítanak, szóval ne legyél eltelve attól hogy jaj de különleges.
2012. febr. 9. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:

A Gábor ritka név.

Én is Gábor vagyok, de egész életemben max.5 Gáborral találkoztam, akinek tudtam, hogy ez a neve.

2012. aug. 20. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Gábor mint ritka? 28 éves vagyok, Gábor a nagybátyám, a sógorom, a kollégám, a szomszédunk, és a régi osztályomból két srác is. Plusz legjobb barátnőim közül már kettőnek volt Gábor nevű pasija, én meg randiztam már Gáborral. Szóval ez a név minden, csak nem ritka, ne haragudj :))

Egyébként a nevekre igaz: ha a gyerekednek a jelleme különleges, szeretnivaló, akkor rohadtul mindegy hogy Jolán vagy Polihixénia.

2012. aug. 20. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kihagytam, hogy apósom is Gábor, és a férjem kollégái közül is legalább ketten. Az egyik leggyakoribb név volt amikor én születtem, azaz a mostani 30-as korosztályban. De tény és való, hogy a mai kisbabák között bizony nem találni Gábort! Bezzeg most minden fiúbaba Kevin meg Dominik meg Larion meg Barnabás meg Zétény.
2012. aug. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!