Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a párotoknak,...

Elmondanátok a párotoknak, hogy a legjobb barátja bepróbálkozik nálatok?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy legjobb (?) barátja aki több hónapja folyamatosan félreérthető sms-eket küldözget. Nem akartam eddig semmit mondani a páromnak, mert engem tényleg nem érdekel a barátja, és nem akartam kavarni a sz.rt, hiszen ha részemről nincs semmi, nincs értelme bolygatni a dolgokat.

Másrészt úgy érzem mégis el kéne mondjam, hiszen semmi titkom nincs a párom előtt. Nem szoktam neki hazudni...

Már 2 hete nem láttam a páromat, telefonon amúgy sem akarnám vele ezt megbeszélni.

Szerintetek elmondjam neki?

2012. febr. 8. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázni kell az ilyen emberekkel, mert veszélyesek. Aki a legjobb barátja párjára képes rámozdulni, azzal az emberrel nagy gond van. Az ilyenektől szabadulni kell, mert ki tudja hol szúrja hátba az embert, ha már ilyen aljas dolgokat képes tenni. Az első hozzászóló is jól mutatja, hogy az ilyen emberek zaklatásig is simán elmennek, náluk nincs meg a jóérzés és józan ész. Veszélyesek, vagyis helyedben elmondanám a párodnak, csak hogy ő is tudja mivel van dolga, még ha ez egy barátság végét is jelentheti, de még mindig jobban járna ezzel.
2012. febr. 8. 11:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Mondom, nem félek a párom reakciójától. Egyetlen sms-t sem töröltem ki a telefonomból, megnézheti ha akarja.

Azért nem kavartam a vizet eddig, mert reméltem, hogy a srác abbahagyja és még megmenthető a barátság.

És írtam előzően egyszer már említettem a páromnak, az volt a reakciója egyébként teljesen lazán, hogy biztosan hülyéskedik a srác...aztán nem tartottam nagy jelentőségűnek a dolgot, mivel legtöbb sms-re nem válaszoltam, figyelme kívül hagytam, volt amelyikbe bele is felejtettem.

Most kezdett el írni ismét...

De igazatok van, lehet barátság ide-oda, ezt tudnia kell a páromnak...:-S

2012. febr. 8. 11:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi hózzászólásokat
2012. febr. 8. 11:06
 14/21 A kérdező kommentje:

11:00

Azt a párom is tudja, hogy bejövök a barátjának, mondta egyszer neki a srác, hogy neki feleség csak akkor kell, ha az én leszek.

Meg valami olyasmit is mondott egyszer, hogy bármilyen más lány esetében csodálkozna, hogy elveszi, de esetemben nem csodálkozik...

Persze a párom ezt csak poénnak vette, nem az a típus aki ezen kiakad, vagy féltékenykedik, teljesen normálisan kezelte a helyzetet.

Csak aztán elkezdődtek az sms.ek

2012. febr. 8. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont a párod is tud róla valamilyen szinten, akkor talán helyből jobb lenne elmondani. Azzal indítva, hogy nem akartad ezt túlreagálni, vagy túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, de mostmár nagyon zavaró.
2012. febr. 8. 11:13
 16/21 A kérdező kommentje:
megyek haza jövő héten és akkor elmondom...
2012. febr. 8. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Kitartás, remélem minden rendben lesz!
2012. febr. 8. 11:35
 18/21 A kérdező kommentje:

Én azt remélem, hogy kettejük között annyira nem romlik meg a viszony. HA pillanatnyilag meg is, remélem hosszútávon megtudják beszélni...:-S

A párommal nem lesz gond:)

2012. febr. 8. 11:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Palm, köszi:)
2012. febr. 8. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Én tudatnám a párommal, de nem mondanám el egy az egyben, hogy bepróbálkozott a barátja, hanem ha kapoknék egy sms-t tőle vagy bármit, azt megemlíteném a helyedben a párodnak. Visszakérdezvén, hogy ez meg mi volt, mit akarhat ezzel szerinted? Magyarán ő mondja ki, hogy ez bizony bepróbálkozás és akkor nem lesz belőle vitás helyzet közted és a párod között.
2012. febr. 8. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!