Elmondanátok a párotoknak, hogy a legjobb barátja bepróbálkozik nálatok?
A páromnak van egy legjobb (?) barátja aki több hónapja folyamatosan félreérthető sms-eket küldözget. Nem akartam eddig semmit mondani a páromnak, mert engem tényleg nem érdekel a barátja, és nem akartam kavarni a sz.rt, hiszen ha részemről nincs semmi, nincs értelme bolygatni a dolgokat.
Másrészt úgy érzem mégis el kéne mondjam, hiszen semmi titkom nincs a párom előtt. Nem szoktam neki hazudni...
Már 2 hete nem láttam a páromat, telefonon amúgy sem akarnám vele ezt megbeszélni.
Szerintetek elmondjam neki?
Mondom, nem félek a párom reakciójától. Egyetlen sms-t sem töröltem ki a telefonomból, megnézheti ha akarja.
Azért nem kavartam a vizet eddig, mert reméltem, hogy a srác abbahagyja és még megmenthető a barátság.
És írtam előzően egyszer már említettem a páromnak, az volt a reakciója egyébként teljesen lazán, hogy biztosan hülyéskedik a srác...aztán nem tartottam nagy jelentőségűnek a dolgot, mivel legtöbb sms-re nem válaszoltam, figyelme kívül hagytam, volt amelyikbe bele is felejtettem.
Most kezdett el írni ismét...
De igazatok van, lehet barátság ide-oda, ezt tudnia kell a páromnak...:-S
11:00
Azt a párom is tudja, hogy bejövök a barátjának, mondta egyszer neki a srác, hogy neki feleség csak akkor kell, ha az én leszek.
Meg valami olyasmit is mondott egyszer, hogy bármilyen más lány esetében csodálkozna, hogy elveszi, de esetemben nem csodálkozik...
Persze a párom ezt csak poénnak vette, nem az a típus aki ezen kiakad, vagy féltékenykedik, teljesen normálisan kezelte a helyzetet.
Csak aztán elkezdődtek az sms.ek
Én azt remélem, hogy kettejük között annyira nem romlik meg a viszony. HA pillanatnyilag meg is, remélem hosszútávon megtudják beszélni...:-S
A párommal nem lesz gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!