Mi kell házassági szerződés kötéséhez és milyen anyagi vonzata van?
Figyelt kérdés
Idén férjhez megyek, van egy lakásom amit örököltem a szüleimtől, de szeretném ha 5 év után ez nem lenne közös hanem az enyém maradna esetleges válás után is. Érdekelne hol kell intézni milyen papírok kellenek.2009. jún. 2. 09:09
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nem mintha tartanék tőle hogy válunk de sosem tudni. Majd utánakérdezek egy ügyvédnél az a biztos.
2009. jún. 3. 17:58
13/13 anonim válasza:
Sziasztok.Nekem is egy kérdésem lenne azokhoz akik értenek hozzá.Ha teszem fel örökölök egy házat még a házasság elött, és azt eladom ,majd a házasság elött vagy után elkezdünk építkezni amibe én bele teszem az eladott házból járó pénzt...akkor az is feleződik válás után??? Vagy mivel a házat örököltem és a pénz abból van , így az nem számít közös vagyonnak?:.
Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!