Kiborít az anyám! Mit tegyek?
Én írtam feljebb hogy felnőttel beszélhetnél erről.
Itt neten is adunk tanácsokat, talán ez se rossz, de más lenne egy olyan felnőtt személyesen, akiben megbízol, akit szeretsz, pl. egy tanár a suliban, vagy ismerős, vagy bárki. Ő meghallgatna, mérlegelne és elmondaná a véleményét és terelne téged valamilyen irányba, vagy akár a szülőddel beszélne.
Mindenesetre értem, hogy szereted anyudat és hogy van, amikor kedves veled, de ez nem elég. Nem normális az, amit tesz. Az is egy dolog, hogy állandóan hozza a pasijait, hát könyörgöm, bírja már ki pasi nélkül, van hogy ez van, ezt kell szeretni, nem az élvezeteket keresni! Nem teheti veled, amit tesz, akkor se, ha vannak kedves pillanatai is, beszélni kéne vele valakinek, ezt nagyon komolyan mondom! Sokan gyereket "vállalnak", de aztán már a nehézségek miatt elcseszik vele a dolgokat és önző módon magukkal foglalkoznak, saját jólétüket keresik, a gyereken meg elverik a port.
Azt nem lehetne, hoyg szólsz anyudnak, hoyg szeretnél pszichológushoz járni? És ott elmondanád a dolgot, ő aztán beszélne anyuddal is később erről.
De azért mások is mondják el erről a véleményüket, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!