Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem szereti ha sminkelem...

Anyám nem szereti ha sminkelem magam. Hogyan győzzem meg, hogy én ezt szeretném? Azt mondja: Ilyen idősen még ne sminkeld magad!

Figyelt kérdés

14/L

Már egy csomó velem egyidős (vagy fiatalabb!) sminkeli magát. Egyik nap is hazajöttem a suliból úgy, hogy barátnőm kisminkelt órák után, és anyám elkezdi, hogy: Ki vagy sminkelve??!!

2012. febr. 6. 10:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
a 10:35-ös válaszadón nevettem egyet :) De, iskolában kéne lennem, csak most beteg vagyok. :D
2012. febr. 6. 10:43
 12/15 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 6. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Sok iskolában egyenesen tiltják, hogy a lányok fessék magukat. Az unokahúgom volt már az igazgatóiban emiatt.

Szerintem sem érdemes még mindenfélével kenegetned magad. Örülj, amíg fiatal vagy, szép és feszes a bőröd, ragyogó a szemed, nem hullik a szempillád... :D Viccet félretéve: valahol igaza van anyukádnak, szerintem felesleges.

2012. febr. 6. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
A sminkelés öregíti a bőrödet. Igaza van anyukádnak! Hallgass rá!
2012. febr. 6. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy elolvastam a kérdést, már azt akartam írni, ghogy beszéld meg veel, hgoy csak alkalmanként, iskolába nem, stb. Mikor megláttam, hogy:"Már egy csomó velem egyidős (vagy fiatalabb!) sminkeli magát....", már csak ennyit akartam írni: "Ilyen idősen még ne sminkeld magad!"
2012. jún. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!