Mit tehetek és mit nem? Bonyolult de megprobalom leirni segitséget kérek! Tavaly novemberben kijöttem a hugomhoz "nyaralni"ket hetre, mikor haza akartam menni mar ki voltam zarva, az ingosagaim ott vannak es nem engednek be
Figyelt kérdés
sajnos felgyült egy kis rezsi tartozas,150,000 ft édesanyam lakasaban(ott éltem) a dolgaim ott vannak,anyam peres utra vitte állitolag a dolgot,ebben semmi gaz nincs max ülök,elveszitettem a melom nem könnyü megelni!de anyam sajat öntörvenyüleg le foglalhatja a berendezeseimet? el akartam adni az autom hogy kifizessem,de meg a papirokat sem adjak oda nekem hogy intezkedhessek!
azt mondta majd targyalas utan megkapom ami marad!!
es mi van akkor a testverem dolgaival,ami az ö értéke-ßö miert nem hozhatja el onnan?
2012. febr. 5. 15:33
21/21 anonim válasza:
Ha nekem lesz gyerekem soha nem fogok rezsit fizettetni vele az milyen mar saját gyermekeddel fizetteted hol éltek ti ratyik mindenkit a pénz mozgat hanynom kell ettől a társadalomtól hanynom kell az emberektől es hanynom kell magamtól is hogy ezt nevelték belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!