Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek és mit nem?...

Mit tehetek és mit nem? Bonyolult de megprobalom leirni segitséget kérek! Tavaly novemberben kijöttem a hugomhoz "nyaralni"ket hetre, mikor haza akartam menni mar ki voltam zarva, az ingosagaim ott vannak es nem engednek be

Figyelt kérdés

sajnos felgyült egy kis rezsi tartozas,150,000 ft édesanyam lakasaban(ott éltem) a dolgaim ott vannak,anyam peres utra vitte állitolag a dolgot,ebben semmi gaz nincs max ülök,elveszitettem a melom nem könnyü megelni!de anyam sajat öntörvenyüleg le foglalhatja a berendezeseimet? el akartam adni az autom hogy kifizessem,de meg a papirokat sem adjak oda nekem hogy intezkedhessek!

azt mondta majd targyalas utan megkapom ami marad!!

es mi van akkor a testverem dolgaival,ami az ö értéke-ßö miert nem hozhatja el onnan?

2012. febr. 5. 15:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
A magánlaksértés - mint a nevében is benne van - magánindítványos. A rendőrök nem fogják ezért feljelenti az anyukáját. (+ beengedtetni sem fogják, ugyanis nem kényszeríthetik a tulajdonost arra, hogy valakit beengedjen a saját tulajdonú lakásába)
2012. febr. 5. 16:00
 12/21 A kérdező kommentje:
rendöri esetben anyam azt irta hogy ha barmi fele behatosat eszlelnek,akkor sulyosbitom a körülmenyeket.
2012. febr. 5. 16:01
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Miért pontoztak le? :O

Vagy szerintetek normális dolog hogy nem adja oda a szükséges okmányokat h pénzt tudjon szerezni amiből fizethet? Mert szerintem nem.

2012. febr. 5. 16:03
 14/21 A kérdező kommentje:
16:00 oda vagyok bejelentve!
2012. febr. 5. 16:03
 15/21 A kérdező kommentje:

16:03 Te képes lennél a sajat fiadat az utcára tenni??

én nem!!!

2012. febr. 5. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

16:03as vagyok.

ha tetemes addóságot halmoz fel nekem,lehet én is kitenném h oldja meg máshogy a dolgait. De ha pl kocsit akarna eladni amiből fizetni tudja a tartozást,vagy bármi més mód van h pénzt szerezzen oda adnám a szükséges dolgot.

2012. febr. 5. 16:10
 17/21 A kérdező kommentje:
16:03 en eladnam a kocsim hogy kifizessem de nem adja oda a papirokat!!igy most mit tegyek? nem akarok veszekedni,nyugodt uton megoldani mindent,söt a hugom aki becsbe el ki is fizette volna,de ezek utan meggondolta magat,anyamat kimentettük a pokolbol,imadtuk,es nem adja ki a papirokat??=sajat maganak csinalja a problemat!!
2012. febr. 5. 16:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
várd meg a tárgyalást(ha lesz egyáltalán) és ott mond el h te már rég kifizetted volna ha oda adja a szüksáéges dolgaid.
2012. febr. 5. 16:17
 19/21 A kérdező kommentje:
16:17:megvarom de levelet nem kapok mert a bejelentett lakcimemre küldik majd a papirt,ahova nem engednek be!akkor most mit hova,merre meddig igy-?
2012. febr. 5. 16:20
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Akkor menj el a kerületi Bíróságra, mondd el h milyen patt helyzetben vagy, és kérd meg h a tartózkodási címedre küldjék a leveleidet, mert a bejelentett címeden esélyed sincs átvenni öket! Várd meg a tárgyalást, csináld végig, hogy az ingóságaidból kifizethesd a tartozádsaidat, és közben tanulj a hibáidból, gondolkodj el miért is történt ez így...Ha ennek mind vége van, húzzál el a hugodhoz Bécsbe és kezdj új életet. Sok sikert!
2012. febr. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!