Hogy mondjam meg a lányomnak hogy összejöttem valakivel mellesleg a volt osztályfőnökével, aki terhes tőlem?
én 38 éves vagyok,de ezeket a szavakat,hogy naon,télleg stb nem használom,mert nekünk már nem állna rá az agyunk..
Én is furcsállom,hogy így írsz,
Ha a kérdés igaz,akkor sem értem..
Miért is kérsz segítséget?? A lányod az úr otthon vagy mi??
Ha igaz a kérdés,akkor csak tájékoztatni kell,hogy hamarosan összeköltözöl "Mónikával" és nemsokára kistestvére lesz. A lányodnak sok beleszólása nem lehet az életedben,de mondjuk már a kapcsolat kezdetén sem zártam volna ki.Akkor lett volna ideje neki is feldolgoznia,elfogadnia a helyzetet.
Apám a volt tesitanárommal jött össze, és? Elfogadtam - az már más dolog, h... na, mindegy, nem bírunk együtt élni, és kész.
Ültesd le a kiscsajt és mondd el neki. Ennyi. Furcsa lesz neki, esetleg hisztizik is (nem törv-szerű), aztán elfogadja. Azt viszont soha ne feledd, h a nő csak a második lehet, első a gyermeked.
Apa elfelejtette, mindenben a mostohámat védi, dedósként kezel (22 vok), a nő a szent, én meg le vagyok ejtve. Ezt a hibát ne kövesd el.
"haha naon vicces télleg!!de én komolyan kérdeztem!!"
Ez egy tizenéves kis csajnak a stílusa !!!
Amúgy mond azt, hogy
tavaly téged húzott meg az osztályfőnöknőd,
idén meg én húztam meg őt!
Most kvittek vagyunk.
Hja! Mond azt, hogy
kislányom, holnaptól nyugodtan szólíthatod az osztályfőnöködet MAMÁNAK !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!