Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Laknátok gyerekekkel a belváro...

Laknátok gyerekekkel a belvárosban? (részletek lent).

Figyelt kérdés

Nem tudom, mit tegyek. Bp. belvárosában lakunk (V. kerület), kétszobás lakásban, szép helyen. A probléma az, hogy nemsokára már négyen leszünk a lakásban, a hely pedig nem nagy (50-60 négyzetméter).

Nagyon szeretek itt lakni, itt a munkahelyem is. Szerintetek elköltözzünk valami külvárosi házba a gyerekek miatt? Nem tudom, hogy döntsek.

2012. febr. 4. 23:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ameddig kicsik a gyerekek, addig elfértek ott, viszont jó ötlet lenne elkezdeni spórolni egy nagyobb lakásra, hogy később se kelljen feladni a belváros adta előnyöket.

nem csak kertes házban lehet gyereket nevelni, a 6-7. kerületben is sok gyerek felnőtt, egyik sem lett degenerált azért mert a szüleinek nem szakadt a nyakába pár milla, hogy Budakeszin luxusvillát építsenek.

én külvárosban nőttem fel, az elején még nem éreztem a hátrányait, de ahogy idősödtem, és mentem bulizni, nyelviskolába, egyetemre, úgy vált egyre nagyobb nyűggé a napi 2 óra utazgatás, néha még ennél is több.

nem csak kert van a világon, hétvégén rengeteg helyre lehet menni kirándulni.

2012. febr. 5. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!