Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kéne egy ötlet, de nem...

Nagyon kéne egy ötlet, de nem tudok mit tenni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 4.es,és elkéne döntsem hova megyek továbbtanulni vagy mi legyen velem!Kérlek te tegyétek át a kérdést,mert azért családi jellegű is.Anya egyáltalán nem tudná fizetni a dolgaimat,de apa megígérte hogy segít,de sajnos nem látja be hogy nem igazán fog tudni (szeretne,de kőműves,és jelenleg sincs munkája,és szerintem épp ezért hogy egyszer van neki egyszer nincs,nem nagyon fog tudni támogatni),még a mamám is mondta hogy tudna támogatni anyagilag.Szóval az a helyzet,hogy mindenképp szeretnék továbbtanulni,mert évről évre nehezebb lesz bekerülni,és az ember meg sokat felejt,most van idő tanulni.Magyarból meg németből informatikából vagyok jó,de fogalmam sincs mi érné meg!!!!!Ha lehet akkor pécsi/kaposvári sulikat nézzen nekem valaki,vagy adjon ötletet,bármit ahová felvennének! Nagyon köszönöm a segítséget!Vagy ha esetleg valakinek van más ötlete,azt is megköszönöm!
2012. febr. 4. 14:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na tessék, itt egy mai cikk:

[link]

Ne féljetek a továbbtanulástól.

2012. márc. 12. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!