Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit tennétek a...

Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm, aki egyben a sógornőm is többször is megcsalta a párját. Ő is és a párja is nagyon jó barátaim, nyilván a sógornőmhöz jobban húz a szívem, de úgy vélem, hogy meg kell mondanom a férjének hogy a neje hűtlen volt hozzá többször is. Ekkor viszont lehet hogy mindkettőjük barátságát elveszítem.
2012. febr. 4. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne wamzerkodj, ez nem tartozik rád, nem feltétlenül tőled kell megtudnia.
2012. febr. 4. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne szólj bele a párkapcsolatukba, nem a te dolgod. Szép kis barátnő vagy, még jó, hogy nem ellenség.
2012. febr. 4. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el a férjének, hacsak rá nem kérdez. A sógornőnek viszont elmondanám, hogy mélyen megbotránkoztatott a viselkedése és nagyot csalódtam benne, mint emberben. Aki büszkén elmeséli, hogy csalja meg a férjét, az a barátait is simán elárulja. Szerintem.
2012. febr. 4. 11:13
 4/4 anonim válasza:
Húúú, nem irigyellek a helyzetért. Igazságot tenni nem neked kell, de ugyanakkor az is "genyóság", ha titkolod a pasi előtt (akit szintén a barátodnak mondasz). Sztem nincs helyes választás, ha elmondod, ha nem, te mindenképpen veszítesz ebben az ügyben....
2012. febr. 6. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!