Ha két ember teljesen más világnézettel rendelkezik, hosszabb távon működhet a dolog?
Két éve vagyunk együtt. Ő 38, és 23. S teljesen máshogy állunk az élethez. Neki hiába tiszta stresszes az élete, itthon van mindig, mert már az első nap után hulla fáradt. Ő azt mondja, hogy az élet megtanította rá, hogy mindig mérlegelni kell. Az, hogy sok fizetést kap, neki megéri.
Szerintem nem. Mert sehol nem voltunk az elmúlt két évben, két havonta elmegyünk plázáni és itt ki is fogy a dolog. És nem érti meg, hogy mit szeretnék. Szerintem az, hogy az ember sokat keres, cserbée nincs élete nem éri meg. Szerintem igenis fontosak a kapcsolatok, hogy minőségi időt tudjunk eltölteni egymással, a barátainkkal. Erre azt mondja, hogy gyerekes vagyok.
Ez csak az egyik példa.
Nem tudom, hogy most ez a korkülönbségből fakad?
Vagy inkább ne fárasszuk tovább egymást.
A további különbségek még e témákban: maga az élethez való viszonyulás, ő szinte sosem fejezi ki szavakban az érzései, mindent úgy kell kihúzni belőle, én pedig az ellentetje vagyok.
Néha már úgy gondolom, hogy elég. De szeretem, s nem tudom elhagyni ilyen dolgok miatt. Mert amúgy nagyon jó ember.

Nem jutott eszedbe, hogy neked nem kötelező a négy fal között lenned attól, hogy ő pihenni szeretne? Össze vagytok nőve?
Keress barátokat, hobbit, elfoglaltságot, és menj.
Ha nem engedi, mert féltékeny, akkor ott a baj, nem azzal, hogy másak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!