Mit tegyek, ha a szomszedom este a szemunk lattara lopta el a draga biciklinket a kertunkbol?
Kijottek, de hat "addigra eliszkoltak a tolvajok" ill. "nincsen bizonyitekunk ra" ..... :(
Angliaban lakunk es indiai terebejes csalad a szomszedunk.
A baratom azt mondta atmegy "elbeszelgetni vele" de aztan mondtam, hogy megse a kolkei elott kellene....
Igen, en is gondoltam erre, de a tehen otthon van a kolkokkel van vagy kilenc es a tobbi meg nem allapithato rokonsag szinten nem dolgozik, szoval nem tudom...
Kifigyeltek minket es az a baj, hogy a baratomnak rengeteg szamitogepes cucca, telefonja ill. sound systemje van itthon a munkajabol kifolyolag.Amugy semmi extra, nem vgyunk gazdagok, de tegnap ota nem aludtam egy szemhunyasnyit sem, mert parazok hogy elmegyunk valahova 2 percre es kipakoljak a hazat vagy atvagjak a torkunkat...:(
Amikor az eset tortent konkretan a nyitott ajtom mellol vittek el a brinam es az allatja rohogott a pofamba...a rendor meg egyutterzoen kozolte hogy nem kutathatja at a hazukat... :( CCTV meg nincs az utcankban :(
Azert koszi, ha van valakinek meg valamilyen otlete szivesen varom.
hát..nem vagyok rasszista, de az indiaiakat nem bírom.olyasmik, mint nálunk a romák..
londonban neasden pl teljesen le van lakva, bokáig lehet járni a zöldségben, bűz van, de a nagy hangfalakból szól az indiai zene..és csak szaporodnak és szaporodnak.
egyébként van fényképetek a bicikliről? az már bizonyíték..ha átmentek, és ott van ugyanaz a bicikli, akkor szerintem egyértelmű, hogy került oda.
Koszi nektek, tok jo otletet adtatok mindketten :)
Most jutott eszembe hogy van kepunk, fel is teszem azert facebookra meg par helyre hatha valaki visszahozza jutalomert.
De az utolsot szerintem bevetjuk!!! :D
Az a gaz, hogy eddig soha nem tudtak rajuk bizonyitani :(
Azoreg bacsika szomszedunkhoz iden 4x tortek be!!!!O az egyetlen szomszedunk meg egy autoszerelo garazs, na ok nagyon ruhellik oket mert onnan is tunt mar el ez az.Szerintem akkor majd veluk osszefogasban megy majd a leleplezes ;)LOL
en sem vagyok am rasszita, a baratom is szinesboru, es sok indiai, meg roma baratom van, de konkretan ez a csalad az aki nagyon feszegeti nalam a hatart a viselkedesukkel.Komolyan a zamolyi romak hozzajuk kepest dolgozo-szorhalmas-titsza-csendes nepseg.
Azert bosszant a dolog, sztem ezt nem fogom annyiban hagyni...jo volt meg a kozepkorban mikor lopasert levagtak a kezed...sztem vissza kene hozni..amugy ezzel a rendor is egyet ertett :D
Szia, az ekezetek hianya miatt kerdeztem, hogy kulfoldon eltek-e. Mi is Angliaban elunk, hat itt mashogy mukodnek a dolog a rendorseggel kapcsolatba (is).
Azt egyaltalan nem ajanlom, hogy a baratod atmenjen hozzajuk elintezni a dolgot. Ha a baratod felhuzza magat es netalantan meguti valamelyikuket, vagy tudod csak hozzajuk er, azonnal kihivjak az indiaiak a rendoroket, es a baratodat fogjak elvinni!
Tudod hogy kint az eroszakot nagyon buntetik! Ezt csak jo indulatbol irtam le. Viszont durva az is, hogy ok. hogy kimentek hozzatok a zsaruk, de nem fog semmi sem tortenni(((
Amit tenni tudtok az az, hogy elkoltoztok!
A baratnomekhez is betortek mar, szamitogepet vittek el toluk, ok is kint elnek, nem Londonban.
Mi Londonban elunk, de hala egnek nem volt meg ilyen betoros storynk.
Hat ezek utan hasznaltan kell jo biciklit venni, es koltozzetek el, mert ennek ugyis az lesz a vege. Nem elhettek orokre felelemben, es nem gondolhattok folyton arra, hogy milyen ertekeitek vannak otthon amiket el lehet lopni.
Mi is egy tengerparti kisvarosban elunk, nem Londonban.
Es amugy a bickilkit hasznaltan, ismrostol vettuk, de jo minosegu es kicsit kipofoztuk :)
Ezt a baratom azert vetette csak fel amugy (meg mielott valaki ilyen bunyos bajkeveronek nezne a kis szivem:) mert mindenki tudja hogy mi folyik itt, meg hogy ok lopnak el a kornyekrol minden mozdithato es dolgot, de mivel a rendorsegnek nincs bizonyiteka igy nem tesz semmit, es mivel nem tesz semmit ezert ezek az eloskodok folytatjak a dolgot.Mikor kijottek a rendorok en megmondam nekik ha meglatok valakit a biciklimen az utcan vagy csak a kertemben megegyszer kezet-labat eltorom hogy ne tudjon megegyszer ilyet csinalni, aztan a rendor is itt panaszkodott hogy iszonyat sok emberrol tudjak hogy mit csinal de nem tudjak rabizonyitani.Tudom hogy az onbiraskodas soha nem jo megoldas, de szerintem nincs aki moresre tanitsa ezeket az redvasakat :( az elet igazsagtalan ez van.
A szomszedom biciklijet amugy azalatt loptak el amig tegnap irtam erre az oldalra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!