Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utál az apám? BŐVEBBEN LENT!

Utál az apám? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Haza jön a munkából kapok tőle egy 'szia'-t és ennyi.Leül a gép elé és egész nap játszik.Ma pedig[2012.02.02] anyum hozott nekem 2 ruhát ami nekem nem tetszett de ő nem értette meg és egy kicsit hangosabban beszéltem vele [tudom,nem szép dolog így beszélni a szülőkkel =\.] és erre apám felállt és elkezdett ütni.Amikor abba hagyta a fejem megfájdult és zsibbadt és a kézfejemen felszakította a bőrt úgy hogy vérzett. Régebben pedig nem értettem valami matek leckét és a fejemet az asztalba vágta úgy hogy az orrom vérzett.Szerintetek utál ? =\ 13/L
2012. febr. 2. 20:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Hogyha azt mondtad, hogy jobb lenne, ha megdögölnél és apukád azt, hogy ne mondj ilyet, biztos hogy szeret.Apával én is rengeteget veszekedek, de utána olyan jó, ha megölelhetem.Beszélned kell vele, ha nyugisabb.Ne add fel, van remény.Engem nem vernek, jó egyszer-kétszer kaptam pofont, de arról én tehettem és megérdemeltem.Ha nem gépezik, és látod, hogy nyugodt, akkor ülj le és dumáld meg vele a dolgokat.
2012. ápr. 30. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!