Utál az apám? BŐVEBBEN LENT!
Két választ vártam..
-ülj le és beszélj vele
-költözz el.
Mindkettő értelmetlen,és hülyeség.
Egy idegbeteggel nem lehet beszélgetni,és nincs olyan hogy egy idegbajos szülő simán leül beszélgetni a gyerekkel.
Ha mégis odamennél,hogy "apa! beszéljük meg,hogy miért versz meg,mert ez így nem helyes! Akkor apád csak ennyit mondana..-"nem helyes?????"
-mond lányom nem hiányzik a hajadból egy csatt? Kaphatsz tőlem egyet" Majd ad egy jó nagy pofont hangosan hozzámondva "CSATT" na ennyit erről..
Kedves kérdező.Sokat nem tudsz tenni.13 évesen nem csak testileg,de lelkileg is gyengébb vagy mint az apád..Ha tudod kerüld ki,Ha tudod akkor minél kevesebb időt tölts egy helyiségben vele.
Apád nem utál,csak idegbajos,és azt hiszi attól menő ha felemeli a kezét,és üt..
Vagy csinálhatod azt amit a barátnőm csinált.
Az ő apja is ha kellett ha nem mindig megverte.Így 13 évesen elment önvédelmet tanulni(Aikidó)16 évesen már igencsak megtudta védeni magát.Egy nap az apja a szokásos ököllel megütöm a lányom napja volt.Ő jobban meglepődött mint a barátnőm.Még pislogni is elfelejtett olyan gyorsan padlót fogott.A barátnőm annyit mondott az apjának.
-mától kezdve már nem nekem,hanem neked fog fájni ha ütni akarsz. Többé nem ütötte meg.
Valószínűleg a saját nyomorúságos életével nincs megelégedve ,ezért rád vetíti a mérgét és ezért bánt.Az én apám ugyan ilyen volt,még a partvis nyelet is szétverte a hátamon,mert nem tudtam egyben lenyelni a gyógyszert.Engem is vert és anyámat is.Elváltak és apámnak új családja van.
Érdekes az új feleségét és a gyerekét nem bántja.
atyauristen.. nekem apám alkoholista volt.. és bántott minket.. de azért ez durvább.. szerintem ez nem apa.. anyukád semmit nem tesz ilyenkor?!
14/l. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!