Utál az apám? BŐVEBBEN LENT!
Figyelt kérdés
Haza jön a munkából kapok tőle egy 'szia'-t és ennyi.Leül a gép elé és egész nap játszik.Ma pedig[2012.02.02] anyum hozott nekem 2 ruhát ami nekem nem tetszett de ő nem értette meg és egy kicsit hangosabban beszéltem vele [tudom,nem szép dolog így beszélni a szülőkkel =\.] és erre apám felállt és elkezdett ütni.Amikor abba hagyta a fejem megfájdult és zsibbadt és a kézfejemen felszakította a bőrt úgy hogy vérzett. Régebben pedig nem értettem valami matek leckét és a fejemet az asztalba vágta úgy hogy az orrom vérzett.Szerintetek utál ? =\ 13/L2012. febr. 2. 20:16
21/31 anonim válasza:
az szép,egy igazi család apa!
hogy az ilyen dögölne meg -.-'
már ne haragudj!
22/31 A kérdező kommentje:
De szerintem nem mondja komolyan.Nem tenné meg,mert egyszer mondtam neki olyat hogy 'jó lenne ha megdögölnék' erre oda jött hozzám és azt mondta hogy 'ilyet ne mondjál mert nem igaz' :||
2012. febr. 2. 21:17
23/31 anonim válasza:
Szólj osztályfőnöködnek, hátha tud segíteni
24/31 anonim válasza:
Jó dolog hogy még így is tudod szeretni az apukád és ne izgulj , nem azért eröszakos mert téged utál hanem azért mert magát;)
25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat. :))
2012. febr. 4. 18:34
26/31 anonim válasza:
Istenem, ez olyan szomorú :( Ezt miért nem bünteti a rendőrség? Az anya helyébe feljelenteném, az is biztos!
27/31 anonim válasza:
az én faterom is idegbeteg azzal a különbséggel hogy ő nem üt inkább azt ordibálja nekem hogy az isten húzna a f****ára
egyébként ha nem jön rá a dili tök normál 12/L
28/31 A kérdező kommentje:
14:01; Az én apám is tök normális meg minden de ha már valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor ... =\.
2012. febr. 5. 15:01
29/31 anonim válasza:
és akkor én még jól jártam az apámmal,amiért le se szar,1 hónapban egyszer látom,és max. le "krva anyázik"...az egyik h.sz írta,hogy ő nem tudná szeretni az apját,ha ilyen lenne.:igazából velem pont fordítva van,minél jobban nem akar az apám,én annál jobban ragaszkodom hozzá,és nem tudom felfogni,hogy a ribancai miért fontosabbak nálam.amúgy meg ne haragudj kérdező,de sztem anyuddal is valami baj van.normális esetben anyatigrisként kéne védenie téged,ha azt látja,hogy az apád az asztalba veri a fejed.szerintem költözza nagyszüleidhez.eleinte nehéz lesz,de hidd el,hogy sokkal jobb lesz neked ott.és felhívhatnál vmi lelkisegélyszolgálatot is,ők tudnánk segíteni,elmondanák a jogaidat,hogy kihez fordulhatsz segítségért.14/L.
30/31 Anna009 válasza:
egyszerűen húzd ki a gépet és nem fog gépezni!(vagyis addig amíg rá nem jön hogy kivan húzva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!