Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor érzem jol...

Miért csak akkor érzem jol maga, ha itthon van a férjem? Ha nem egy helyiségben vagyunk akkor is

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztonságérzet szerintem:)
2012. febr. 2. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért mert ennyire szereted? :) Én is hasonlóan érzek a barátnőmmel kapcsolatban, úgyhogy nem csak biztonságérzet lehet...
2012. febr. 2. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy csak a férjed hiányában nem érzed jól magad vagy úgy általában emberek közelségének hiányában. Tehát akkor is rosszul érzed magad ha nem a férjed hanem egy másik ismerősöd van ott?

Amúgy meg pszichológus adhatna választ a kérdésedre. Az biztos hogy az egyedüllétet ideje megszokni hiszen nem vagytok a férjeddel összenőve.

2012. febr. 2. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak a férjemnél van ez
2012. febr. 2. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert a férjed,és mert szereted.Én is ugyan így vagyok a párommal! :)
2012. febr. 2. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Na azért egy ilyen dolog miatt én nem keresnék pszichológust. Ha szeretik egymást miért probléma ez? Házasság pont arról szól, hogy számíthatunk egymásra, és jóban rosszban együtt leszünk, amíg a halál el nem választ... Nem kell itt semmilyen egyedüllétet megszokni.

2012. febr. 2. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Azért elég gáz, ha egy felnőtt nem képes egyedül meglenni.

Persze, hogy jobban érzi magát, ha ott van a férje, dehogy nélküle rosszul érzi magát, az nem normális.

2012. febr. 2. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért nem normális?

Én például utálok egyedül lenni itthon. De nekem nem korlátozódik a barátomra, ha itthon van a lakótársunk, vagy átjön egy-két barátom, az is jó.

2012. febr. 3. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!